fcsb - fc voluntari Florinel Coman Robert Nita Superliga Florinel Coman

Reacție categorică după ce Florinel Coman s-a accidentat în FCSB - FC Voluntari

Florinel Coman a suferit o accidentare în remiza albă a roș-albaștrilor de pe Arena Națională.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Octombrie 2023, 10:45
Data actualizarii: Marti 24 Octombrie 2023, 10:45

FCSB a primit vizita celor de la FC Voluntari duminică seară, într-un meci care a contat pentru a 13-a etapă din sezonul regulat al Superligii României, încheiat 0-0.

Reacție categorică după ce Florinel Coman s-a accidentat în FCSB - FC Voluntari

În minutul 39, Florinel Coman a cerut să fie înlocuit, iar Elias Charalambous l-a scos pe winger-ul vicecampioanei de pe teren și l-a introdus pe Octavian Popescu pe suprafața de teren.

Robert Niță, fost rapidist, a vorbit despre schimbarea lui Florinel Coman și a subliniat că nu înțelege motivul pentru care fotbalistul nu a rămas până la capătul primei reprize pe gazon.

“Cred că a simțit ceva, prin minutul 20 se ține de picior. Dar, cred că mai putea să o ducă 5 minute. Nu ai văzut cum iese. Se uită spre bancă și a zis ‘Ce faceți? Mă scoateți?’ A simțit ceva. Dar, eu nu cred în totalitate.

Pentru că iese la încălzire. Este primul jucător care iese și începe direct să facă lansare. Se duce așa pe diagonală, într-o alergare lansată. Mai face de 3-4 ori asta. Insistă pe niște mișcări de streching.

Probabil, este o jenă. Păi dacă o duce 40 de minute, nu o mai duce 5? Meme cred că a simțit ceva. E Coman, totuși. Nu poți să îl lași acolo. Da, și făceau pariuri pe schimbările de la pauză”, a spus Robert Niță, potrivit Fanatik.

Gigi Becali anunță când va reveni Florinel Coman: "Bine că a vrut să iasă de pe teren"

Chiar dacă Mihai Stoica, managerul general FCSB, a precizat că accidentarea lui Florinel Coman e gravă, Gigi Becali a anunțat că nu e nicio problemă și că va juca sâmbătă.

FCSB o întâlnește în weekend pe Petrolul Ploiești (sâmbătă, 28 octombrie, ora 20:30) în a 14-a etapă din sezonul regulat al Superligii României.

De asemenea, patronul FCSB a confirmat că Florinel Coman îi va face o vizită „vraciului” Marijana din Belgrad, unde a mai fost și în trecut.

„Păi, mi se pare că pleacă astăzi, acum, a plecat la Marijana. A plecat sau pleacă că m-au întrebat dacă îl las. Da, mă, să meargă, care-i treaba… A făcut RMN-ul ăla și bine că a ieșit (n.r. de pe teren), bine că a vrut să iasă. Nu e niciun fel de problemă, sâmbătă o să joace”, a spus Gigi Becali, potrivit ProSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!