Gigi Becali, sanctionat de FRF dupa ce l-a facut praf pe Istvan Kovacs la finalul derby-ului cu Dinamo! Ce penalizare a primit

Autor: Sport.ro
Vineri 18 Octombrie 2019, 21:36

	Gigi Becali, sanctionat de FRF dupa ce l-a facut praf pe Istvan Kovacs la finalul derby-ului cu Dinamo! Ce penalizare a primit

Gigi Becali, patronul FCSB, a fost amendat pentru comentariile facute la adresa arbitrului Istvan Kovacs.

Gigi Becali a fost sanctionat de Comisia de Etica a Federatiei Romane de Fotbal cu o amenda de 10.000 RON, dar si cu un avertisment. Sesizarea a fost facuta de Comisia Centrala de Arbitraj, ca urmare a comentariilor facute de Becali la adresa lui Istvan Kovacs la finalul derbyului FCSB 1-1 Dinamo.

Ce a spus Becali despre Kovacs

De-a lungul timpului, Gigi Becali l-a mai atacat pe Istvan Kovacs, acuzandu-l ca "este ungur si tine cu CFR".

"S-a jucat numai la o singura poarta. A intrat mingea la Tanase, dar daca Kovacs nu vrea el! E impotriva noastra! De ce credeti ca a fluierat acolo?! A mutat lovitura din careu la vreo 7 metri de linia de 16. Iti dai seama?! A fost in careu, a anulat si golul, a mutat si lovitura de acolo. Iti dai seama cate poate sa faca Istvan Kovacs?! Noi cu Kovacs e vreu sa castigam. O sa vedem la TV, 11 metri cu Gnohere si el muta mingea la 7 metri. El scoate mingea din poarta, asta face Kovacs", a spus Becali dupa FCSB - Dinamo.

Daca va recidiva, Becali risca o sanctiune si mai aspra. Pana la 60.000 RON pot ajunge amenzile in cazul unor iesiri cu tenta rasista, xenofoba sau discriminatorie.

Ce presupune Ordonanța militară numărul 4. Explicațiile ministrului Marcel Vela. TEXTUL integral
BRAT