Gigi Becali, sanctionat de FRF dupa ce l-a facut praf pe Istvan Kovacs la finalul derby-ului cu Dinamo! Ce penalizare a primit

Autor: Sport.ro
Vineri 18 Octombrie 2019, 21:36

	Gigi Becali, sanctionat de FRF dupa ce l-a facut praf pe Istvan Kovacs la finalul derby-ului cu Dinamo! Ce penalizare a primit

Gigi Becali, patronul FCSB, a fost amendat pentru comentariile facute la adresa arbitrului Istvan Kovacs.

Gigi Becali a fost sanctionat de Comisia de Etica a Federatiei Romane de Fotbal cu o amenda de 10.000 RON, dar si cu un avertisment. Sesizarea a fost facuta de Comisia Centrala de Arbitraj, ca urmare a comentariilor facute de Becali la adresa lui Istvan Kovacs la finalul derbyului FCSB 1-1 Dinamo.

Ce a spus Becali despre Kovacs

De-a lungul timpului, Gigi Becali l-a mai atacat pe Istvan Kovacs, acuzandu-l ca "este ungur si tine cu CFR".

"S-a jucat numai la o singura poarta. A intrat mingea la Tanase, dar daca Kovacs nu vrea el! E impotriva noastra! De ce credeti ca a fluierat acolo?! A mutat lovitura din careu la vreo 7 metri de linia de 16. Iti dai seama?! A fost in careu, a anulat si golul, a mutat si lovitura de acolo. Iti dai seama cate poate sa faca Istvan Kovacs?! Noi cu Kovacs e vreu sa castigam. O sa vedem la TV, 11 metri cu Gnohere si el muta mingea la 7 metri. El scoate mingea din poarta, asta face Kovacs", a spus Becali dupa FCSB - Dinamo.

Daca va recidiva, Becali risca o sanctiune si mai aspra. Pana la 60.000 RON pot ajunge amenzile in cazul unor iesiri cu tenta rasista, xenofoba sau discriminatorie.

Năsui: Marţi lansăm schema de despăgubire pentru industria HoReCa
BRAT
Modifică setările cookies