Gigi Becali Bilel Omrani CFR Cluj FCSB Superliga

Gigi Becali s-a dezlănțuit: „Mâine îi fac ofertă! Îi dau 500.000 de euro la semnătură!” Lovitură dură pentru CFR 

Patronul FCSB-ului este hotărât să ofere o afere pentru un jucător sub contract cu CFR Cluj.

Mihnea Stefan
Data publicarii: Miercuri 09 Februarie 2022, 23:14
Data actualizarii: Miercuri 09 Februarie 2022, 23:32

FCSB s-a impus categoric în etapa a 25-a a Ligii 1. Elevii lui Toni Petrea au învins-o pe Academica Clinceni, 3-0, și au redus diferența față de liderul CFR Cluj la 6 puncte. Faptul că echipa sa a diminuat cele 10 puncte, de la finalul lui 2021, față de contracandidata la titlu, l-a făcut pe Gigi Becali să-i ofere un contract magistral lui Bilel Omrani (28 ani), aflat în ultimele 6 luni cu gruparea din Gruia.

Patronul FCSB-ului anunțat că joi, 10 februarie, îi va propune atacacantului francez un angajament mai bun decât la CFR Cluj, în cara va încasa o primă de instalare de 500.000 de euro. Astfel, Gigi Becali mizează și pe faptul că Dan Petrescu nu va mai miza pe Omrani în playoff și a reamintit de episodul Bălgrădean, din urmă cu două sezoane.

Gigi Becali: „Dacă îl iau, nu îl mai bagă. Să vadă și ei cum e”

„Ei au semnat în secret cu Bălgrădean (n.r. - CFR Cluj), noi nu știam și Bălgrădean a apărat ultimele două meciuri și și-a dat autogol. Eu sunt sincer, nu sunt ca ei. 

Mâine îi fac o ofertă lui Omrani. Merită să-i dau 400-500 de mii la semnătură, cum ar fi prețul lui. Acum dacă am ajuns la 6 puncte am mai mare curaj acum. Dacă îl iau, nu îl mai bagă. Să vadă și ei cum e. Cum fac ei cu alți jucători de la Botoșani și de la noi. 

Eu îl iau pe Omrani. Mâine îi fac ofertă. Dacă semnează nu mai spun, fac și eu ca ei. Să stea în dilemă. Îi dau 400-500.000 de euro la semnătură și îl iau la vară. 

Eu am greșit atunci, că Mureșan a zis că dacă-l vreau să plătesc 250.000 de euro. Dar impresarul lui din Franța mi-a zis să-l iau gratis, dar impresarul, după ce m-am înțeles cu el, a trădat. Acum îi dau 500.000 de euro și îi dau contract mai mare ca ei. De asta îi și fac ofertă, dacă aveam 30 de ani nu îl luam, 1 milion iau oricând pe el”, a declarat Gigi Becali la digisport. 

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!