Constantin Budescu FCSB Gigi Becali Superliga

Gigi Becali îl vrea plecat în iarnă, însă el are alte planuri. Decizia luată de Constantin Budescu

Costantin Budescu (32 de ani) a revenit în această vară la FCSB, însă evoluțiile sale au fost mult sub așteptările lui Gigi Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 19:46
Data actualizarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 19:51

Adus la FCSB cu speranța că va fi fotbalistul în jurul căruia se va construi jocul echipei, Budescu a jucat foarte puțin, iar atunci când a făcut-o a dezamăgit.

Deși nu a reușit să atingă la FCSB cel mai bun nivel fotbalistic al său, Budescu este hotărât să rămână alături de „roș-albaștri” până  la vară, pentru a se lupta la titlu.

„Problema e rezolvată în proporție de 50%, adică noi am vrea să vină la Hermannstadt. Nu cred însă că se va întâmpla acest lucru. Budescu, din ce știu eu, vrea sa rămână la FCSB și să lupte pentru titlu.

El este și finul meu și dacă ar merge la Petrolul, adversarul nostru din lupta pentru promovare, ar strica socotelile între noi. Glumesc, desigur. Budescu are și acum oferte din străinătate, dar cred că până la vară rămâne la FCSB”, a spus Dani Coman, la Metropola TV.

Un gol și o pasă decisivă a reușit Constantin Budescu în cele zece meciuri disputate în acest sezon în tricoul lui FCSB.

Gigi Becali, dezamăgit de evoluțiile lui Budescu

„Dacă ai dat o pasă de gol nu înseamnă că ți-ai făcut treabă. Nu mă interesează pe mine ce spun alții, eu spun ce cred eu. Dacă se supără cineva, e problema lor. Eu n-am diplomație! Eu spun ce văd! Budescu nu este Budescu. El aseară nu a fost Budescu, a fost altceva. Când mingea e la tine și ție ți-o fură adversarul imediat, nu ai ce să mai faci. Trebuie să o cam termini cu fotbalul, atât spun.

Dacă dai toate mingile la adversar, n-ai ce să faci. Eu îl iubesc pe Budescu, e prietenul meu! El cred că înțelege cel mai bine. Până să dea drumul la minge vine altul și i-o fură, ai o problemă când se întâmplă asta. Salariu nu e o problemă pentru mine. Când am o înțelegere cu un om, îi dau salariul după cum ne-am înțeles. Eu vorbesc despre calitatea lui Budescu de la ora asta. Nu contează poziția lui, voi vedeți ce vreți.

Aseară a pierdut o minge la 20 de metri de poarta adversă și era să luăm gol. El e foarte talentat și vrea să dea pase decisive. Eu o să mă înțeleg cu Budescu, el va primi banii pe care i-am promis. El a mai fost încercat aseară, o să vedem ce face Toni Petrea, poate schimbă ceva. Toni Petrea va decide ce se întâmplă (râde)”, a spus Gigi Becali, la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!