VIDEO EXCLUSIV Budescu, out de la FCSB? Gigi Becali a dezvăluit în direct care este soarta atacantului: "Nu am diplomație, spun ce văd"

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Decembrie 2021, 11:27
Data actualizarii: Joi 16 Decembrie 2021, 12:34

FCSB s-a impus cu 3-1 în derby-ul cu Rapid și rămâne în cursa de urmărire a lider-ului CFR Cluj. 

Constantin Budescu a fost titular în partida câștigată de FCSB în fața Rapidului, însă prestația sa nu a fost una convingătoare, iar la pauză a fost schimbat de Toni Petrea. 

Într-o intervenție telefonică la emisiunea "Ora Exactă în Sport", Gigi Becali a vorbit despre jocul echipei, discutând și despre situația actuală a lui Constantin Budescu. 

"Eu spun ce cred eu, trebuie să spunem adevărul. Eu nu am diplomația aia, eu spun ce văd. Budescu nu este Budescu. A fost altceva, nu știu ce a fost. Știi care e treaba? La un moment dat, un jucător, oricât de mare talent ar avea, când mingea e la tine, și nu ai iuțime sau agerime pentru a putea să o păstrezi și vine și ți-o fură adversarul, părerea mea e că nu mai ai ce să cauți la fotbal. Eu așa cred. Dacă îți fură mingea, toate mingile le dai la adversar, degeaba.

Nu e atac, eu îl iubesc pe Budescu, numai că îi spun și lui astea. El nu vede? El nu-și dă seama? El crede că înțelege cel mai bine. Noi nu vedem asta sau ce? Nu ai voie. Când se întâmplă așa ceva, gata, ai o problemă. Salariul, când ai o înțelegere, trebuie să-l dai așa cum te-ai înțeles. Eu n-am spus de salariu, eu spun părerea mea despre calitatea lui de la ora asta. Poziție, nepoziție... voi vedeți ce vreți, eu văd ce vreau. Voi sunteți specialiști, e treaba voastră. Dacă joacă în altă poziție, eu cred că e mult mai periculos. Aseară a pierdut una la 20 de metri de poarta adversă și era cât pe ce să luăm și gol.

"Nu cred că îl vom mai vedea pe teren"
 

El e foarte talentat și vrea să dea pase decisive, ridică capul, dar dacă nu se coordonează e o problemă mare. La noi nu va fi o problemă, eu o să mă înțeleg cu Budescu. Banii pe care eu i-am promis îi va primi. Eu nu cred că-l vom mai vedea pe teren. Stai să vedem, poate are el o metodă de antrenament, să vedem ce face Toni Petrea. Poate are Toni Petrea o metodă, el decide.", a declarat Gigi Becali în direct la PRO X

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!