VIDEO Gigi Becali îl taxează pe fostul antrenor de la FCSB: "L-am făcut milionar, dar nu recunoaște"

Gigi Becali îl apără pe Elias Charalambous în fața contestatarilor antrenorului de la FCSB.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Octombrie 2023, 14:34
Data actualizarii: Marti 03 Octombrie 2023, 14:34
Într-un discurs avut marți dimineață, Becali i-a răspuns lui Ionel Dănciulescu. Fostul mare atacant al lui Dinamo a avut recent o reacție dură la adresa lui Elias Charalambous, care refuză să recunoasă public că patronul îi dictează echipa de start și schimbările din timpul partidei.

Gigi Becali: "L-am făcut milionar pe Gâlcă, dar nu recunoaște"

Pornind de la acest subiect, Becali le-a transmis contestatarilor că Charalambous va avea un viitor frumos, peste doar un an, când va primi un contract "de două milioane de euro" în Arabia Saudită.
 
Omul de afaceri susține că, prin performanțele de la FCSB, i-a transformat în milionari pe mulți foști jucători sau antrenori de la echipa sa, iar la capitolul "nerecunoscătorilor" l-a trecut pe Costel Gâlcă, antrenorul care a cucerit în 2015 tripla formată din campionat, Cupa și Cupa Ligii României.

"Dănciulescu, când l-am văzut, m-a mirat. El e un băiat prea cuminte. Îl știu de când era fotbalist. Am zis că l-au pus ăștia să-l critice. Nu mi-a venit să cred. Cum, mă, dai tu și note acum? A mers până la jignire, prea sfidător. Nota 4, stai jos? Dai tu nota 4?

Ăla (n.r - Elias Charalambous) se duce la anul și va avea 2 milioane anul viitor. Așa îi fac eu pe toți antrenorii, milionari. Și pe Gâlcă l-am făcut milionar, dar n-a recunoscut. Și pe jucători i-am făcut", a spus Becali.

După ce a antrenat la FCSB pentru un sezon (2014/2015), Costel Gâlcă a devenit antrenor în La Liga, la Espanyol, unde a rezistat jumătate de an. Au urmat experiențe în Orientul Mijlociu, la Al Taawoun, Al Fayha și Al Hazem, dar și în Danemarca (Vejle Boldklub) sau Radomiak Radom, formație din Polonia pe care o pregătește în prezent.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!