NEWS ALERT Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman: ”Dau un milion de euro pe el!”

Gigi Becali FCSB Florinel Coman Philip Otele Superliga Gigi Becali / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Aprilie 2024, 21:42
Data actualizarii: Vineri 12 Aprilie 2024, 21:42

Florinel Coman (26 de ani) va pleca de la FCSB în vară și va semna cu o echipă din Qatar.

După ce Gigi Becali a anunțat că un club este decis să-i plătească clauza de reziliere lui Florinel Coman, în valoare de cinci milioane de euro, acum s-a aflat și numele clubului care-l va transfera pe internaționalul român.

Gigi Becali a început deja să-și facă planurile pentru a-l înlocui pe golgheterul său. Patronul FCSB-ului se gândește să-i ofere lui CFR Cluj un milion de euro pentru Philip Otele (24 de ani).

Gigi Becali: ”Dau un milion de euro pe Otele!”

În cazul în care Neluțu Varga nu va da un răspuns cu privire la transferul nigerianului până la finalul lunii aprilie, atunci Gigi Becali va oferi doar 800.000 de euro. Acționarul de la CFR Cluj i-a fixat un preț mult mai mare fotbalistului nigerian, în valoare de șapte milioane de euro.

„Se duce George (n.r. - Tavi Popescu) acolo în stânga! Sau din cinci milioane, dau unul pe Otele. Unu, sau poate dau 800.000 dacă nu se gândește luna asta. Dacă nu dă răspunsul luna asta, îi dau 800.000. 

(n.r. - e prea mult două milioane?) Da! Pe un jucător ca să dai două milioane de euro din România trebuie să aibă 19 ani. Să dau două ca să nu iau nici măcar unul pe el? Eu cel puțin așa fac afaceri la fotbal, nu sunt arab ca să curgă sonda”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

În cele 38 de apariții în toate competițiile pentru CFR Cluj, nigerianul a contribuit direct la marcarea a douăzeci de goluri (13 reușite și 7 pase decisive).

Produs de Teesside University și Wolviston FC, Philip Otele a mai fost legitimat de-a lungul carierei sale fotbalistice la Kauno Zalgirls, club din primul eșalon al Lituaniei, pe lângă UTA Arad și CFR Cluj.

Cotat la 1,5 milioane de euro de site-urile de specialitate, fotbalistul nigerian de bandă a strâns 2445 de minute în tricoul CFR-ului în acest sezon.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!