Mihai Stoica anunță cine îl va înlocui pe Florinel Coman la FCSB: "L-am adus deja! Mai bun nu putem găsi"

Mihai Stoica FCSB Florinel Coman Octavian Popescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Aprilie 2024, 20:00
Data actualizarii: Vineri 12 Aprilie 2024, 19:59

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a comentat plecarea iminentă a lui Florinel Coman și a anunțat ce va urma la formația roș-albastră.

Gigi Becali a anunțat, joi seară, că Florinel Coman va pleca de la FCSB în vară, însă nu a dorit să ofere mai multe detalii. Un club ar fi hotărât să plătească clauza de reziliere în valoare de 5 milioane de euro, iar Coman și-ar fi negociat și el contractul.

Mihai Stoica: "Florinel Coman va pleca înaintea tururilor preliminare"

Mihai Stoica a comentat într-o manieră similară, însă a adăugat că Florinel Coman ar urma să o părăsească pe FCSB înaintea tururilor preliminare din competițiile europene.

"Așa știu și eu, dar până nu vezi scris... deocamdată sunt doar vorbe. Contractul lui Coman e clar. Oamenii știu cât trebuie să plătească, unde trebuie să plătească. Din moment ce s-au înțeles cu el, îl vor legitima, doar că nu e perioadă de transferuri acum.

Aia clar! (n.r - Coman va pleca înaintea tururilor preliminare). Dacă se materializează pentru că deocamdată n-a apărut scris nicăieri. Noi n-avem niciun contract de semnat, noi trebuie doar să fim înștiințați pentru a da contul în care trebuie virată clauza de reziliere", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Mihai Stoica: "Avem înlocuitor pentru Coman: Octavian Popescu"

Întrebat cine îl va înlocui pe Florinel Coman din sezonul următor, Mihai Stoica nu s-a referit la un transfer, ci l-a nominalizat pe Octavian Popescu, care ar urma să fie folosit pe poziția sa preferată, extremă stânga.

"Am adus deja (n.r - înlocuitor pentru Coman). Îl avem în curte. Octavian Popescu a dat cel mai bun randament când era cu 3 ani mai mic decât acum. El a jucat atacant lateral stânga și acolo se simte cel mai bine. În dreapta îl vom avea pe Băluță.

Avem înlocuitor pentru Coman. Octavian Popescu e înlocuitorul pentru Coman. Un jucător mai bun nu putem să găsim. Octavian Popescu va străluci dacă pleacă Florinel. Noi putem avea problema atacantului lateral stânga rezolvată cu jucători eligibili U21. Avem Octavian Popescu, Alexandru Musi și Eduard Radaslavescu.

Avem două superstaruri acum, iar unul trebuie să joace pe poziții care nu îi sunt confortabile. Cine nu înțelege cât de bun e Octavian Popescu, să se convingă la anul. A fost singurul jucător din Europa care a marcat 3 goluri din afara careului într-un timp atât de scurt, cu CFR, Dinamo și Voluntari. Când avea 19 ani, a marcat 10 goluri din poziția aia, când Florinel e accidentat", a mai spus Mihai Stoica.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!