NEWS ALERT Gigi Becali anunță plecarea lui Florinel Coman de la FCSB: "A negociat deja!"

Gigi Becali FCSB Florinel Coman Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Aprilie 2024, 19:06
Data actualizarii: Vineri 12 Aprilie 2024, 19:07

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, anunță că Florinel Coman va părăsi clubul în această vară.

Becali spune că Florinel Coman a negociat deja cu clubul care este dispus să îi achite clauza de reziliere de la FCSB, în valoare de 5 milioane de euro. Mutarea ar urma să fie oficializată după încheierea sezonului, când bucureștenii speră că vor câștiga primul titlu după o pauză de 9 ani.

Gigi Becali: "Eu așa știu, că Florinel Coman va pleca și că a negociat deja, dar nu vă pot spune unde"

Totuși, Gigi Becali a refuzat să dezvăluie numele clubului care este pe cale să îl transfere pe Florinel Coman, spunând că nu are acordul pentru a face acest lucru.

"Eu nu vă pot spune acum pentru că nu am acordul. Nu am acordul să vă spun că el va pleca. Nu vă pot spune unde, ce și cum. Da, așa știu (n.r - că Florinel Coman va pleca în vară). El a negociat deja, dar nu vrea să spună. Le-am spus oamenilor că n-are rost acum, să fim campioni și după discutăm", a spus Gigi Becali, la Prosport Live.

Întrebat dacă Florinel Coman va fi transferat de un club din Germania, Becali a răspuns: "Nu vă pot spune pentru că nu am acordul".

Florinel Coman (26 de ani) va părăsi astfel FCSB după șapte ani. Șeptarul formației roș-albastre a fost cumpărat în 2017 de la FC Viitorul, pentru 3 milioane de euro, devenind cel mai scump fotbalist din istoria clubului.

Coman a strâns 229 de meciuri, 61 de goluri și 62 de pase decisive, însă a cucerit doar un trofeu cu FCSB, Cupa României, în 2020. Al doilea poate veni la finalul acestui sezon, având în vedere avansul consistent al bucureștenilor în fruntea Ligii 1.

Pentru Coman ar fi al doilea titlu de campion al României din carieră, după cel cucerit cu FC Viitorul, în sezonul 2016/2017.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!