Gigi Becali, gata să transfere de la Farul: "Fac ofertă pentru el!"

Gigi Becali Andrei Borza Farul Constanta FCSB zoltan iasko Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Iunie 2023, 21:28
Data actualizarii: Marti 27 Iunie 2023, 21:27

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a recunoscut că ar fi tentat să transfere din nou de la echipa lui Gică Hagi.

Marți, Gigi Becali a intrat într-un conflict cu președintele FRF, Răzvan Burleanu, dar și cu cele șapte cluburi din Liga 1 care au votat împotriva inițiativei sale de a elimina regula U21.

Gigi Becali, gata să transfere de la Farul: "Fac ofertă pentru Borza!"

Farul lui Gică Hagi s-a abținut, iar Gigi Becali spune că este o mare dovadă de demnitate din partea "Regelui". Patronul celor de la FCSB susține că a discutat, mai în glumă, mai în serios, cu directorul sportiv al dobrogenilor, Zoltan Iașko, care i-a propus două variante de jucători U21.

Becali susține că va face o ofertă pentru fundașul stânga Andrei Borza, însă se teme că Farul ar putea cere o sumă mult prea ridicată pentru fotbalistul în vârstă de 17 ani.

"Hagi a avut demnitate. El a zis: 'Am interes, dar nu vreau să fiu sclav'. Puteai să îl înțelegi, pentru că are numai copii, dar totuși nu a votat pentru a fi obligat. Ai văzut câtă demnitate a avut Hagi?

Adevărul e că mi-a și zis Iașko: 'Ce, nea Gigi, ce ești supărat așa? N-ai U21? Fă ofertă pentru Mazilu și Borza'. Și eu i-am zis: 'O să vă fac ofertă pentru Borza, dar nu pentru Mazilu'.

Nu știu cât dau. O să vedem acum. Ei vor prea mulți bani. Nu am așa de mulți cât vor ei. Am mai mulți acum, dar nu vreau să-i dau la fotbal", a spus Gigi Becali, la Digisport.

  • 39 de meciuri, 3 goluri și 3 pase decisive a strâns Andrei Borza la Farul Constanța
  • 1 milion de euro este cota de piață a fundașului stânga, potrivit Transfermarkt
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!