Gigi Becali, felicitat pentru decizia de a se despărți de Keșeru și Budescu: „Are cea mai bună strategie din țară!”

Gigi Becali ar dori să rupă colaborarea cu doi dintre cei mai experimentați jucători de la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Decembrie 2021, 16:59
Data actualizarii: Miercuri 08 Decembrie 2021, 17:06

Este vorba de Claudiu Keșeru (35 de ani) și Constantin Budescu (32 de ani), care au sosit în această vară și au semnat pentru un sezon cu gruparea „roș-albastră”.

Deși mai au contract până în vară, Gigi Becali speră totuși să scape de ei încă din această iarnă, pentru că nu s-au impus la echipă, iar costurile salariale cu cei sunt destul de ridicate. Nu mai puțin de 45 de mii de euro cheltuie Becali cu cei doi.

Deși ar vrea să scape cât mai rapid de „Budi” și Keșeru, Gigi Becali nu i-a forțat pe cei doi fotbaliști din compartimentul ofensiv să plece, însă i-a anunțat că-și pot căuta echipă în perioada de mercato din iarnă dacă doresc.

Dumitru Dragomir îl laudă pe Gigi Becali pentru această decizie și spune că patronul FCSB a știut să ia întotdeauna cele mai bune decizii pentru clubul său.

„Dacă Gigi Becali dorește să facă ceva, nu îl întoarce nimeni. El are o politică foarte bună, asta cu tinerii, e cea mai bună politică din țară.

Toți au pierdut bani, în afară de Becali. Budescu este fotbalist, băi frate, dar nu poți să-i spui lui Becali ce să facă”, a spus Dumitru Dragomir la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”.

Dacă scapă de Keșeru și Budescu, Becali economisește sute de mii de euro

Keșeru câştigă 25.000 de euro pe lună, în timp ce „Magicianul” are un salariu de 20.000 de euro, adică un total de 45 de mii de euro pe care Becali îi cheltuie lunar cu cei doi fotbaliști.

Dacă cei doi vor pleca în iarnă, Becali va economisi 270 de mii de euro, suma pe care ar fi plătit-o până la finele sezonului când le-ar fi expirat contractele.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies