EXCLUSIV | "Are bani să-l ia!". Ce se întâmplă cu Moruțan după evoluția impresionantă cu Craiova

Gigi Becali FCSB Olimpiu Morutan Superliga EXCLUSIV | "Are bani să-l ia!". Ce se întâmplă cu Moruțan după evoluția impresionantă cu Craiova
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Iulie 2021, 12:01
Data actualizarii: Luni 26 Iulie 2021, 12:14

Olimpiu Moruțan a ascultat sfaturile lui Gigi Becali. 

Mustrările lui Becali asupra lui Moruțan după primul meci cu Shakhter Karagandy, din turul 3 preliminar al Conference League, au dat roade. Duminică, mijlocașul a marcat un gol magnific cu Universitatea Craiova. La finalul partidei, jucătorul lui FCSB a glumit pe seama evoluțiilor sale șterse din primele două meciuri, spunând că a jucat așa pentru ca Becali să îl lase mai ieftin la Galatasaray. 

A doua zi după victoria cu Craiova, Becali a dezvăluit că Moruțan i-a ascultat sfaturile. Finanțatorul lui FCSB a mai precizat că nu le va face o favoare turcilor și nu va scădea suma de transfer a lui Moruțan.

  • EXCLUSIV | Are bani să-l ia! . Ce se întâmplă cu Moruțan după evoluția impresionantă cu Craiova

"S-a mutat la Domnești a doua zi după ce l-am criticat. O săptămână a fost supărat cu capul în jos, la antrenament. Așa mi-a spus MM. El era supărat că a fost ocnă, nu mai voia să vorbească. I-a revenit zâmbetul pe buze. A fost ambiția lui. 

Galatasaray are bani, dar nu știu dacă vor ei să-l ia. Toată lumea știe că trebuie să plătească mulți bani pentru jucătorii de la FCSB", a declarat Gigi Becali la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!