Gigi Becali Silviu Lung Stefan Tarnovanu Superliga Gigi Becali

Gigi Becali, contrazis de Silviu Lung! Jucătorul care n-ar trebui să lipsească din echipa FCSB-ului meciul următor

FCSB a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul cu Petrolul Ploiești din etapa a 14-a din Superliga, deși a condus cu 2-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Octombrie 2023, 12:24
Data actualizarii: Luni 30 Octombrie 2023, 12:25

La finalul meciului, Gigi Becali și-a criticat vehement jucătorii. Printre cei vizați s-a numărat și portarul Ștefan Târnovanu, despre care patronul FCSB a susținut că a greșit la primul gol al ploieștenilor, marcat din lovitură liberă.

Fostul internațional Silviu Lung l-a contrazis pe Gigi Becali și a punctat faptul că portarul Târnovanu nu ar trebui să lipsească din primul „11” al FCSB-ului etapa următoare.

Silviu Lung îl contrazice pe Gigi Becali

„Nu sunt de acord (n.r. - cu declarațiile lui Gigi Becali)! S-a ferit zidul. Execuția a fost una deosebită. N-a plonjat, dar ar fi făcut-o, așa, pentru spectatori, era o minge foarte dificilă.

Eu, dacă aș fi, nici nu m-aș gândi să-l scot din poartă, cu toate că și Vlad este un portar foarte bun, pe care eu l-am antrenat și țin foarte mult la el. Dar nu l-aș scoate pe Târnovanu”, a spus Silviu Lung, pentru GSP.

Ștefan Târnovanu a disputat 18 meciuri pentru FCSB în acest sezon, timp în care a încasat 17 goluri și a reușit să intervină salvator în 8 rânduri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!