Dorin Rotariu FCSB Superliga Dorin Rotariu a semnat în această toamnă cu FCSB / Foto: Sport Pictures.

Un fost stelist a analizat primele două jocuri ale lui Rotariu la FCSB și a tras concluzia: „Nimic deosebit!”

Dorin Rotariu (28 de ani) a semnat cu FCSB de trei săptămâni și a fost trimis deja de Gigi Becali în focul luptei în două rânduri, deși nu mai jucase un meci oficial de cinci luni.
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Octombrie 2023, 08:18
Data actualizarii: Luni 30 Octombrie 2023, 08:22

Mihai Stoichiță a analizat evoluțiile lui Dorin Rotariu și a susținut că fostul dinamovist nu a arătat nimic special, însă a ținut să puncteze faptul că fotbalistul de bandă are nevoie de timp pentru a se integra la noua sa echipă.

„Se vede că Rotariu are calități bune, dar deocamdată nu explodează la Steaua (n.r. – FCSB). Nimic deosebit prin care să facă diferența în joc. Îl așteptăm e și normal, au trecut doar 2 jocuri de când a apărut aici. Se vede că este un jucător talentat, un jucător care are potențial.

Dorin Rotariu nu a impresionat la FCSB

E prematur să ne pronunțăm asupra evoluțiilor lui, mai are timp să se acomodeze acolo, să se integreze, pentru că el face parte din panoplia de individualități a acestei echipei pe care o subliniau atât Giani Kiriță, cât și Vivi Răchită.

Probabil că și aceste noi apariții în echipă duc la o omogenizare mai grea a unui grup. Asta este cu Rotariu și nimic mai mult. Unde va juca în meciul următor asta depinde de cei de acolo, nu pot să le dau eu”, a spus Mihai Stoichiță, potrivit Fanatik.

FCSB ocupă prima poziție în clasamentul Superligii, cu 31 de puncte, patru mai multe decât rivala CFR Cluj. Rapid se află pe trei, cu 26 de puncte.

CFR Cluj se poate apropia la un singur punct de FCSB, dacă se va impune în fața Farului Constanța, luni, de la ora 20:30.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!