Gigi Becali, atac dur la adresa lui Edi Iordanescu: "Si daca raman fara antrenor deloc, tot nu vine el la Steaua"

Gigi Becali, atac dur la adresa lui Edi Iordanescu: "Si daca raman fara antrenor deloc, tot nu vine el la Steaua"

Iordanescu a dezvaluit ieri motivul pentru care nu a dorit sa semneze cu FCSB.

Becali nu a stat mult pe ganduri si l-a desfiintat pe fostul antrenor de la Gaz Metan Medias.

"Pe urma Edi, care invata el pe lume cum trebuie sa fie eficienta si ca nu este telecomanda. Lasa ca sta fara telecomanda. El nu a antrenat decat Gaz Metan si doua saptamani de CFR si vorbeste de altii. Ai antrenat doar la CFR doua saptamani si odata la Gaz Metan. Ce sa faci? Ne dai lectii noua? In primul rand ca nici nu il vrea nimeni. Si daca raman fara antrenor deloc, tot nu vine el la Steaua", a declarat Becali pentru AntenaSport.

Iordanescu a dezvaluit ieri cum au decurs negocierile cu FCSB. El a declarat ca a cerut putere deplina in interiorul echipei pentru a putea lucra la echipa ros-albastra.

"Eu nu condamn patronul. E clubul lui. Eu i-am spus ceea ce-mi doresc. Daca cineva ma vrea, ma vrea pentru ceea ce sunt. Ca sa merg acolo si sa ne certam pe telecomanda, prefer sa nu. Eu vreau sa raman asa cum sunt, nu ma duc sa ma transforme cineva. El vrea sa conduca. Eu i-am spus ca vreau să am putere de decizie", a povestit ieri fostul antrenor al ardelenilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis: ”Vă rog pe toți, purtați mască, păstrați distanța, ca să scăpăm de această epidemie”. Ce spune despre interlopi
BRAT