Gigi Becali anunță un nou atacant la FCSB: "Vreau să-l văd la lucru"

Gigi Becali atacant fcsb FCSB Ivan Mamut Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 10:18
Data actualizarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 10:19

Gigi Becali s-a arătat nemulțumit de mai mulți atacanți în ultima perioadă, iar patronul de la FCSB anunță că îi va oferi o șansă și unui fotbalist transferat în vară.

Este vorba despre Ivan Mamut (24 de ani), jucătorul transferat în vară, de la Universitatea Craiova, care a prins doar patru meciuri la FCSB, toate în luna august.

Gigi Becali, gata să-i ofere o șansă lui Ivan Mamut

De la acel moment, croatul nu a mai făcut parte din lotul lui FCSB la nicio partidă din Liga 1 sau Cupa României, însă Gigi Becali anunță că vrea să îl vadă la lucru pentru a o lua o decizie în cazul său. De asemenea, omul de afaceri i-a transmis și un ultimatum lui Andrei Dumiter, pe care l-a criticat după ultimul joc, 1-1 la Mioveni.

"Am zis că lucrurile sunt clare cu Keșeru, iar după Burlacu eu vreau să îl văd cum joacă și pe Mamut. La el am o posibilitate de prelungire a contractului pe încă trei ani și vreau să îl văd pe Mamut la lucru ca să îmi dau sema dacă merită să prelungesc cu el sau nu.

Iar Burlacu să fie foarte atent că, dacă își mai bate joc de o asfel de fază, așa cum a făcut-o la Mioveni, s-ar putea să nu mai aibă și alte posibiități. La mine ori joci fotbal, ori te duci în altă parte", a spus Gigi Becali, pentru Prosport.

  • 138 de minute (4 meciuri) a strâns Ivan Mamut la FCSB
  • Inter Zapresic, NK Sesvete și Universitatea Craiova sunt echipele la care a mai jucat Ivan Mamut
  • 150.000 de euro este cota de piață a croatului, conform Transfermarkt
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!