Gigi Becali, anunț triumfător pentru fanii FCSB înaintea noului sezon: "Nu mai am nicio emoție!"

Gigi Becali FCSB Marcel Ciolacu Stadionul Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 23:32
Data actualizarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 23:30

Gigi Becali este convins că va avea câștig de cauză în ultima tentativă de a o readuce pe FCSB pe Stadionul Steaua.

După mai multe solicitări pentru a evolua în Ghencea care au fot respine de reprezentații CSA Steaua, Gigi Becali este convins că în această vară va avea câștig de cauză, iar derby-ul cu Dinamo, din etapa a doua, se va juca pe noua arenă, care a fost inaugurată în urmă cu doi ani.

Gigi Becali: "Cred că o să jucăm în Ghencea. Nu mai am nicio emoție pentru că e Ciolacu prim-ministru"

Argumentul principal al lui Gigi Becai are legătură cu desemnarea lui Marcel Ciolacu în funcția de prim-ministru al României. Premierul PSD este un apropiat al finanțatorului de la FCSB și i-ar fi promis omului de afaceri că îl va sprijini în acest demers.

"Cred că o să jucăm în Ghencea. Da, am indicii. Acum nu îmi mai este frică, pentru că este prim-ministru Ciolacu. El a promis, a făcut ce a putut să facă până acum, iar acum este prim-minitru, nu mai are nicio scuză.

Nu, tată, tu acum ești prim-ministru, poți să dai ordin. De ce? Pentru că în subordinea ta e ministrul Armatei la ședința de Guvern și îi spui. Nu mai am nicio emoție în privința asta. Este om de onoare. Nu este el Shakespeare, dar e om de onoare.

Nu mă interesează reacțiile fanilor CSA Steaua. Eu nu mă duc la meci, în primul rând, iar autoritățile să își facă datoria, pentru că nu suntem pe câmp. Dacă suntem în junglă, asta e, să facă.

Eu știu că îmi văd de treaba mea. Eu știu că plătesc taxele și impozitele și respect legile. Dacă vor să facă, e treaba lor, să plătească. Ce reacții să aibă? Există și arestări, există și pușcării", a spus Gigi Becali, la Prosport Live.

  • Arena Națională nu va fi disponibilă pentru evenimente sportive în perioada 15 iulie - 15 august din cauza unor concerte. Astfel, cluburi precum FCSB sau Dinamo trebuie să găsească alternative în primele runde ale noului sezon.

Arcul de Triumf și Târgoviște, celelalte variante ale celor de la FCSB

Pe lângă Stadionul Steaua, Gigi Becali anunța la începutul acestei luni că FCSB ia în calcul alte două arene, cea din Târgoviște și Arcul de Triumf. Totuși, ambele au capacități reduse, în jur de 8.000 de locuri, astfel că este greu de căzut că un derby cu Dinamo s-ar putea disputa pe una dintre cele două.

"Noi am făcut cerere să jucăm la Târgoviște, ce să facem? Dacă avem un primar 'tralalache' (n.r - se referă la Nicușor Dan). Doamne, iartă-mă, dar așa ceva numai în România se putea întâmpla. Dacă îl pui pe 'tralalache' primar, el face concerte.

Pentru ce am făcut stadionul, nu să jucăm fotbal? Ne-au spus de la Primărie că e concert pe Arena Națională. Și mai avem un stadion Ghencea, unde nu ne lasă Talpan să jucăm. Deci n-avem unde să jucăm în București!", spunea Becali, la începutul lunii iunie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!