Surpriză! Gigi Becali anunță pe ce stadion va juca FCSB derby-ul cu Dinamo

Gigi Becali Dinamo FCSB Ghencea Stadionul Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 17:57
Data actualizarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 17:55

Arena Națională nu este disponibilă pentru meciurile de fotbal în startul noului sezon din Liga 1, iar FCSB sau Dinamo trebuie să caute alte stadioane.

În primul meci de pe teren propriu al noului sezon din Liga 1, FCSB va înfrunta chiar rivala Dinamo. Partida se va disputa în weekend-ul 22-23 iulie, însă stadionul nu este cunoscut.

Gigi Becali: "Cu Dinamo vom juca în Ghencea"

Până acum, FCSB a anunțat că așteaptă ca programul din Liga 1 să fie stabilit pentru a face solicitări oficiale în acest sens. Principala variantă a vicecampioanei era Arcul de Triumf, însă arena are o capacitate de doar 8.000 de locuri, astfel că este greu de crăzut că ar putea găzdui un derby FCSB - Dinamo.

Gigi Becali anunță că meciul FCSB - Dinamo se va juca în Ghencea. Deși vicecampioana a fost refuzată de mai multe ori în trecut de reprezentanții CSA Steaua, omul de afaceri pare foarte încrezător că demersul său va da roade acum.

"Cu Dinamo o să jucăm pe Ghencea. Care e problema? Voi mă cunoaşteţi pe mine. Ce vreţi să fac? Mai izbucnesc din când în când, dar nu vedeţi că mă bat cu morile de vânt?

Dacă îmi zice Burleanu, un copil, să ies din fotbal, aşa o să fac. Dacă o să ies eu, mai ies 2-3, cade fotbalul şi mai mult", a spus Gigi Becai, pentru Fanatik.

Arcul de Triumf și Târgoviște, celelalte variante ale celor de la FCSB

Pe lângă Stadionul Steaua și Arcul de Triumf, FCSB a anunțat recent că o altă variantă pentru meciurile de pe teren propriu este noua arenă din Târgoviște, care are o capacitate de 8.400 de locuri.

"Noi am făcut cerere să jucăm la Târgoviște, ce să facem? Dacă avem un primar 'tralalache' (n.r - se referă la Nicușor Dan). Doamne, iartă-mă, dar așa ceva numai în România se putea întâmpla. Dacă îl pui pe 'tralalache' primar, el face concerte.

Pentru ce am făcut stadionul, nu să jucăm fotbal? Ne-au spus de la Primărie că e concert pe Arena Națională. Și mai avem un stadion Ghencea, unde nu ne lasă Talpan să jucăm. Deci n-avem unde să jucăm în București!", spunea Becali, la începutul lunii iunie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!