Liga 1

Gigi Becali a criticat aspru jocul FCSB-ului cu Voluntari, Cornel Dinu a subliniat unde a greșit Edi Iordănescu

FCSB ocupă locul 2 în Liga 1, la finele turului sezonului regulat, cu 31 de puncte.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Noiembrie 2021, 09:13
Data actualizarii: Marti 09 Noiembrie 2021, 09:18

Lider e CFR Cluj, cu 39 de puncte, iar pe trei se situează Universitatea Craiova, cu 28 de puncte. Dacă ar fi învins la Voluntari, scor 0-0, în etapa a 15-a, FCSB ar mai fi redus din diferența care o desparte de trupa lui Dan Petrescu. 

Însă roș-albaștrii au avut o evoluție ștearsă și s-au lovit de o defensivă ermetică în care au excelat Tamaș și Armaș. Edi Iordănescu l-a trimis 9 fals pe Constantin Budescu, iar Darius Olaru și Octavian Popescu au jucat pe flancuri. Cum atacul nu funcționa, antrenorul FCSB-ului l-a trimis în minutul 66 pe teren pe Claudiu Keșeru în locul lui Budescu, fotbalist criticat dur de Gigi Becali, ieri, într-o intervenție la Pro X. 

Fost selecționer, Cornel Dinu și-a exprimat opinia în privința disitribuției aleasă de Iordănescu.

"Raportul ocaziilor este interesant. Voluntariul care este după o perioadă de şase, şapte rezultate bune, se pare că are şi trei partide în care maniera în care joacă acest 5-3-2... Părerea mea a fost foarte puţin explicabilă distribuţia pe care a trimis-o în teren Edi Iordănescu. Budescu nu e atacant central în niciun caz, e un servant. Din plecare, cred eu, FCSB a plecat cu handicap pe atac.

Voluntari are trei apărători cu experienţă, Tamaş, Armaş, Ricardinho. Cel care şi-a îngreunat jocul a fost Edi Iordănescu, a favorizat pe undeva jocul acesta defensiv al Voluntariului. Ocaziile cele mai mari le are Voluntariul. FCSB nu putea emite pretenţii să treacă de FC Voluntari, de maniera în care a pregătit jocul", a declarat Cornel Dinu, potrivit telekomsport.ro.

Modifică setările cookies