Gigi Becali, apărat după ce s-a plâns de prestația FCSB-ului: „Are dreptate! Echipa nu joacă nimic!”

Gigi Becali nu este mulțumit de jocul FCSB-ului sub comanda lui Edi Iordănescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 18:23
Data actualizarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 18:33

În etapa a 15-a a Ligii 1, FCSB a obținut doar un rezultat de egalitate contra Voluntariului, 1-1. Însă, pe parcursul celor 90 de minute, ilfovenii au fost cei care și-au creat ocaziile mai periculoase, amenințând în mai multe rânduri poarta lui Vlad. 

Cu toate că în ultimele 8 meciuri din campionat FCSB a obținut 7 victorii și un rezultat de egalitate, Gigi Becali a declarat în direct la Ora Exactă în Sport, la PRO X, că nu este mulțumit de jocul echipei și că îl va lăsa pe Edi Iordănescu să decidă doar până la vară, când îi expiră contractul.

Iar Dumitru Dragomir îi împărtășește părerea omului de afaceri și susține că roș-albaștrii au câștigat cu șansă ultimele partide. De asemenea, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal este de părere că Becali este îndreptățit să își exprime nemulțumirea, având în vedere sumele de bani pe care le investește.

Dragomir: „Gigi e fratele mai mare al lui Adrian Mititelu”

„Edi nu știa unde vine? Nu știa cum este Gigi Becali? Îl schimba el pe Gigi? Dar Gigi are dreptate aici. Echipa nu joacă nimic. Voluntari a jucat mai bine, iar pe Gigi l-a luat capul. FCSB a câștigat meciurile cum le-a câștigat în ultimul timp, ba cu vreo două 11 metri date aiurea, ba cu noroc, ba cu una sau cu alta, dar nu merge așa la infinit. Gigi a tot tăcut și nu i-a convenit că nu a putut ieși să spună public tot ceea ce gândește. Nu poți tu să-i pui călușul la gură lui Gigi. Până la urmă el este patronul și el aruncă cu banii, nu alții.

Gigi bagă bani foarte mulți în fotbal și vă pot spune că e fratele mai mare a lui Adrian Mititelu. Sunt leiți amândoi. Dar au și băgat bani în fotbal așa cum sunt ei doi, cu bune și rele.

Ăștia doi au băgat o grămadă de bani în fotbal, iar de Mititelu se alesese praful, dar tot a revenit. Dar, ce vreți să facă Gigi? Să tacă din gură când vede că echipa cu Edi abia joacă ceva? Că asta e marea problemă, nici nu prea joacă fotbal. Gigi de vreo șase ani tot bagă bani în fotbal și termină pe locul doi. Știți vorba aia? Am jucat bine, dar am pierdut ca totdeauna, nu? Nu poți să taci când știi că toci sute de mii de euro pe lună, dai salarii de 20 de mii sau 25 de mii și tu nu joci mai nimic”, a declarat Dumitru Dragomir pentru prosport.

După 15 etape scurse din Liga 1, FCSB ocupă locul secund, cu 31 de puncte, la 8 puncte în spatele CFR-ului, care a bifat 39 de puncte după turul regulat al campionatului. 

Clasamentul Ligii 1

CITESTE SI
Modifică setările cookies