"Gigi a dat dezlegare la transferuri" Ce jucatori mai vin in urmatoarele zile:

"Gigi a dat dezlegare la transferuri" Ce jucatori mai vin in urmatoarele zile:

Steaua a perfectat ieri transferul lui Srgian Luchin, fostul dinamovist semnand un contract valabil pe doi ani. Campionii vor mai face insa doua mutari in urmatoarele zile, anunta presedintele de onoare Viorel Paunescu.

Steaua a bifat in aceasta saptamana al treilea transfer important al verii, dupa Giedrius Arlauskis si Vali Lemnaru. Campioana Romaniei l-a achizitionat pe fostul dinamovist Srgian Luchin, dar mutarile nu se opresc aici, anunta Viorel Paunescu, fost conducator al formatiei din Ghencea, acum doar ocupant al unei functii onorifice.

Viorel Paunescu a anuntat astazi ca la Steaua vor ajunge si Nicandro Breeveld, si Younes Hamza, cei doi fotbalisti fiind foarte aproape de formatia ros-albastra, dupa ce patronul Gigi Becali "a dat dezlegare la transferuri".

"Asa cum v-am spus, a venit Luchin, vor mai veni doi jucatori zilele urmatoare. Totul cu Gigi Becali este perfectat, mai sunt doar mici chestiuni de reglat, este vorba de un mijlocas si de un varf. Repet, exista o dezlegare de la Gigi, zilele urmatoare se fac mutarile. Breeveld si Hamza sunt jucatorii. Gigi a simtit ca e nevoie de intariri la echipa si a decis ca e cazul sa actioneze. El a vorbit chiar de mai multe ori pe zi pentru a se perfecta aceste transferuri", a spus Viorel Paunescu la Digisport.

De asemenea, Paunescu a anuntat ca "Gardos va fi apt pentru dubla din Play Off-ul Ligii Campionilor". Potrivit acestia, Florin Gardos se simte foarte bine, iar de saptamana viitoare va intra in programul echipei.

Steaua joaca in aceasta seara returul dublei cu Aktobe, din turul III preliminar al Ligii Campionilor. Meciul va fi transmis IN DIRECT de Pro TV, incepand cu ora 20:30.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rusia acuză SUA şi NATO de „activitate provocatoare” în spațiul aerian și apele Mării Negre
BRAT
Modifică setările cookies