Gica Popescu Stadion Giulesti Superliga

Gică Popescu, impresionat în noul sezon din campionat: „Mă bucur de acest lucru!” 

Superliga României a ajuns în a patra etapă, iar unul dintre aspectele pozitive îl reprezintă numărul mare de fani prezenți pe stadioane. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 August 2022, 08:39
Data actualizarii: Duminica 07 August 2022, 08:40

Gică Popescu (54 ani), președintele de la Farul Constanța, a vorbit despre meciul dintre Rapid și FC Argeș, disputat pe stadionul din Giulești, câștigat de echipa lui Adrian Mutu cu scorul de 2-1. Startul acestui nou sezon a adus pe stadioane cel mai mare număr de suporteri începând cu 2008 și până în prezent, iar acest lucru reprezintă un motiv de bucurie, în special pentru oamenii fotbalului. 

Gică Popescu, încântat de prezența fanilor din tribune

Oficialul constănțenilor a ținut să evidențieze acest lucru, spunând că se bucură să vadă cât mai mulți oameni în tribunele stadioanelor. Gică Popescu pune acest lucru și pe seama revenirilor echipelor de tradiție în primul eșalon. 

„Mă bucur de prezența spectatorilor la stadion. Îmi lipseau fanii. Asta datorită revenirii echipelor de tradiție. E cel mai mare câștig, revenirea oamenilor la stadion. 

Una e să joci cu stadionul plin, alta e în pandemie, când auzi fundașul stânga cum strigă la extrema dreaptă. Cel mai frumos lucru e prezența oamenilor la stadion, cu asta rămân după startul sezonului”, a spus Gică Popescu la Prima Sport

Modifică setările cookies