Gică Popescu, președintele Farului, contrariat de ultima decizie a lui Gigi Becali: „Chiar face asta!? E anormal!”

Gica Popescu David Miculescu Gigi Becali Superliga Gică Popescu
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Iulie 2022, 22:01
Data actualizarii: Sambata 30 Iulie 2022, 22:10

Gigi Becali, patronul vicecampioanei FCSB, s-a săturat să aștepte după oficialii lui UTA și este dispus să plătească 1.7 milioane de euro (clauza de reziliere) pentru a-l transfera pe David Miculescu (21 de ani).

Gestul l-a surprins pe Gică Popescu, președintele clubului Farul Constanța, care este de părere că ceea ce a făcut Becali „este anormal”.

„E o sumă importantă pentru campionatul intern, pentru fotbalul mare ar fi o sumă mică. Evoluția lui ștearsă de azi poate fi explicată de acest transfer. 

Când ești aproape să faci un pas important în carieră, trebuie să fii atent să nu te accidentezi. Cred că îl va înlocui pe Tănase, acesta a fost motivul pentru care l-au transferat. 

Poate să bată și la porțile naționalei, dar pentru asta trebuie să arate constanță la echipa de club”, a spus Gică Popescu, potrivit gsp.ro.

Oficialul Farului crede că Gigi Becali va încerca să eșaloneze plata sumei de 1.7 milioane de euro.

„Nu cred că FCSB poate plăti pe loc 1.7 milioane de euro, cred că va fi plătită în tranșe această sumă. Ar fi ceva anormal să plătești o sumă atât de mare într-o singură tranșa! Nu cred că se poate întâmpla asta în fotbalul românesc”, a mai spus Popescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!