Gică Hagi e pregătit: „Cu gândul ăsta mergem!” Ce a remarcat la adversari înainte de FCSB - Farul

Gica Hagi Etapa 23 fcsb - farul Superliga Superliga Gică Hagi
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 17:05
Data actualizarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 17:04

Cele două echipe se duelează în etapa cu numărul 23 din Superligă.

Farul Constanța a pierdut ultima confruntare din Superligă, cu CFR Cluj, la scor de neprezentare, 0-3, și, totodată, a picat pe a doua poziție în clasament, după ce a condus campionatul o lungă perioadă de timp.

Gică Hagi e pregătit: „Cu gândul ăsta mergem!” Ce a remarcat la adversari înainte de FCSB - Farul

În tur, „Regele” a reușit să se impună cu 3-1 în fața FCSB-ului și este pregătit să scoată toate cele șase puncte din confruntarea cu gruparea „roș-albastră” din această stagiune a Superligii.

„Încă un meci mare cu un adversar foarte, foarte bun. Așa cum a fost ultimul meci acasă, unde trebuie să ne depășim să facem bine ambele faze, unde trebuie să dăm ce e mai bun, pentru a spera la un rezultat foarte bun.

Meci dificil, dar și noi suntem buni. Și noi putem să facem, în turul campionatului am demonstrat că suntem foarte buni și sperăm că și la meciul acesta. Putem spera la acele trei puncte, cu acest gând mergem.

Sunt meciuri în care poți să pierzi, poți să faci egal sau să câștigi. Cu acest gând mergem, încrezători și să fim noi. Vrem să creăm o mentalitate de învingători, aceasta e mentalitatea noastră numărul unu”, a spus Gică Hagi înainte de partidă.


FCSB - Farul Constanța va fi al trilea meci din acest an pentru echipa de la nivelul mării, dar și primul oficial. Partida va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro duminică, 29 ianuarie, de la ora 19:00.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!