VIDEO Gică Hagi, discurs-manifest în conferința de presă și un mesaj puternic pentru rivale

Farul - Sepsi e sâmbătă, de la 21:30, la Ovidiu. Meciul face parte din etapa a 11-a a Superligii.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 18:48
Data actualizarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 19:04

Fostul decar al naționalei și-a fixat obiectiv cu Farul calificarea în play-off după ce sezonul trecut a cucerit titlul. După un început slab de campionat, formația de la malul mării pare că și-a mai revenit și a crescut substanțial în joc. Cu toate acestea, plecările lui Denis Alibec și Andrei Borza au cântărit mult în jocul pus la punct de Hagi. 

"Regele" a vorbit înaintea partidei cu Sepsi despre obiective, dar a transmis subtil și un mesaj către rivale. Hagi spune că adversarele sunt mai puternice, dar nu uită să menționeze... "deocamdată". 

Totodată, Hagi a pedalat pe ideea de buget și subliniază că aspectul financiar e baza oricărei piramide spre performanță pe care vor să o construiască cei care investesc în fotbal. 

Gică Hagi, discurs-manifest

"Obiectivul este calificarea în play-off, nu suntem noi cei mai tari, cei mai bogaţi şi cei mai buni din România şi cu bugetul cel mai mare. Când vom avea toate aceste lucruri vom ieşi şi vom spune că ne dorim campionatul de la început, dar pentru noi un obiectiv realist e să încercăm să intrăm în play-off. 

Pentru că până să ajungă un club puternic în România mai are mult de muncit, totul ţine de administrativ, de bani, aşa cum am mai spus-o. Dacă ai buget, ai bani, începi să fixezi obiectivul pe care ţi-l doreşti. Nu este imposibil, dar este foarte greu să câştigi campionatul, pentru că sunt celelalte echipe mai puternice decât noi. Deocamdată.

Noi am dovedit anul trecut că se poate şi mergem înainte şi obiectivul meu este să câştig fiecare meci. Important este că la Farul se doreşte performanţă", a declarat Gică Hagi. 

Citește și: TUNUL FINANCIAR PE CARE ÎL POATE DA HAGI

Căpitanul Ionuț Larie, prezent și el în conferința de presă, a vorbit la superlativ despre Sepsi, formație condusă de Liviu Ciobotariu.

"În ultimii ani, noi și Sepsi am fost două dintre echipele bune ale campionatului. Niciodată nu a câștigat una dintre formații de o manieră clară, deci va fi cu siguranță un meci dificil. 

Amândouă echipele merită să fie mai sus în clasament. Singurul nostru obiectiv în momentul de față este de a acumula puncte, sper încă o dată să dovedim că acasă suntem o forță", a declarat Ionuț Larie, căpitanul campioanei. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!