Gica Hagi Ianis Hagi transfer ianis hagi Superliga

Gica Hagi, anuntul momentului despre Ianis: "Trebuie sa faca fata!" Ce spune despre transfer

Gica Hagi e fericit: Ianis a fost titular pentru prima data la nationala de seniori, iar acum urmeaza EURO U21 si chiar un transfer. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Iunie 2019, 11:17
Data actualizarii: Miercuri 12 Iunie 2019, 11:20

Ianis Hagi vrea sa plece din Liga 1 si se gandeste la un campionat mult mai puternic. Becali i-a facut o oferta uriasa lui Hagi pentru transferul fiului sau, insa "Regele" prefera o competitie mai puternica pentru fiul sau. Ianis Hagi are 20 de ani si are nevoie de presiune, anunta Hagi.

"Sunt fericit, pentru ca stiu ca a muncit foarte mult, si-a dorit foarte mult, ii place fotbalul, vrea sa joace pentru Romania si cred eu ca si-a indeplinit un vis al lui, de a juca in echipa nationala a Romaniei. E mandru si fericit ca joaca pentru Romania.

Ianis trebuie sa joace la cel mai inalt nivel!

Aceasta presiune e de cand s-a nascut, nu stiu de ce o mai pomenim. El trebuie sa o duca. Fotbalul lui si ce trebuie sa faca el, trebuie sa o duca la nivelul cel mai inalt. El stie lucrul asta, vi l-a spus si el personal, vi-l zic si eu. Trebuie sa fii construit pentru acest lucru, sa joci sub presiune permanenta, sa faci fata.

Nu uitati ca totusi are 20 de ani si trebuie sa avem si noi putina rabdare. In rest, eu zic ca e unul dintre jucatorii de mare, mare, mare perspectiva ai Romaniei, din generatia asta frumoasa din care se poate construi", a spus Gica Hagi, la Telekom Sport.

Modifică setările cookies