Petrolul Ploiesti Gheorghe Grozav Superliga Superliga

Gicu Grozav, categoric cu privire la forma sa. Ce a transmis fotbalistul Petrolului Ploiești

Gheorghe Grozav a revenit în România după o absență de patru ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Octombrie 2022, 18:30
Data actualizarii: Joi 06 Octombrie 2022, 18:46

După o scurtă aventură în Ungaria la MTK Budapesta, care a retrogradat la finele sezonului trecut, Gicu Grozav a revenit la Petrolul Ploiești, echipă proaspăt promovată în Superligă.

Cotat la 400,000 euro, conform site-urilor de specialitate, fotbalistul a afirmat că nu este în cea mai bună formă și că nu se regăsește în sistemul de joc impus de Nae Constantin la Petrolul Ploiești.

Grozav: „Îmi este greu!”

„Să fiu sincer nu, eu aştept mai mult de la mine, sunt conştient că pot oferi mai mult, dar pas cu pas, cred că voi ajunge la un nivel mai bun şi o să muncesc pentru asta.

Da, îmi este mai greu în sistem cu 5 fundaşi, dar e decizia antrenorului, trebuie să ne conformam şi să dăm ce avem mai bun, probabil m-ar fi avantajat un alt sistem.”, au fost cuvintele lui Gicu Grozav, potrivit Orange Sport.

Cariera lui Gicu Grozav

Grozav a evoluat la nu mai puțin de 12 echipe de-a lungul carierei sale: Alba Iulia, U Cluj, Standard Liege, Petrolul Ploiești, Terek Grozny, FC Dinamo, Karabukspor, Bursaspor, Kisvarda, Diosgyor și MTK Budapesta și a strâns 29 de selecții și cinci goluri la națională.

Cele mai multe apariții le-a bifat la "lupii galbeni", 59, unde a reușit să se impună pe tabelă de 19 ori și să paseze decisiv în cinci situații. În 4.000 de minute petrecute la Petrolul, Gheorghe Grozav nu a văzut niciun cartonaș roșu, în schimb a primit 10 galbene.

Modifică setările cookies