Gica Craioveanu a spus TOT! De ce a plecat Bergodi de la Universitatea Craiova: "Au fost cateva neintelegeri cu cativa jucatori"

Gica Craioveanu a spus TOT! De ce a plecat Bergodi de la Universitatea Craiova: "Au fost cateva neintelegeri cu cativa jucatori"

Cristiano Bergodi si-a dat demisia de la Universitatea Craiova. 

Rotaru l-a numit antrenor pe Corneliu Papura, cel putin pana cand vor gasi o nou solutie. Sorin Cartu a declarat ca mai devreme sau mai tarziu, Mirel Radoi va ajunge pe banaca oltenilor. 

Fostul jucator din Banie, Gica Craioveanu, a incercat sa explice de ce a plecat italianul de la Universitatea Craiova. 

"Crezi ca i-a impus cineva vreun jucator? Lui Mister i-a facut mult rau meciul de la Tbilisi. Atunci poate s-au racit putin relatiile intre el si club. Au fost cateva neintelegeri cu cativa jucatori, cred. Eu nu inteleg decizia, dar e a lui. Sorin Cartu a avut multa incredere in el.

Mangia stiu de ce a plecat. Si-a dat demisia pentru ca i s-a intamplat un lucru pe care nu pot sa il spun. Nu e legat de Mihai Rotaru. Chiar a tinut la Mangia. Ceva extrafotbalistic. Sunt absolut convins ca Radoi ar avea liniste la Craiova. Suntem stabili economic, avem cele mai bune conditii din Romania", a decelarat Craioveanu pentru DigiSport. 

Bergodi a lasat-o pe Universitatea Craiova pe locul 2 in campionat, cu 24 de puncte, la egalitate cu FCSB, dar cu un golaveraj mai slab.  

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies