Universitatea Craiova Cornel Papura Cristiano Bergodi Liga 1 Liga 1

Cornel Papura revine in Banie! Universitatea Craiova si-a anuntat noul staff tehnic! Ce conditii a pus antrenorul pentru a prelua echipa

Cristiano Bergodi a plecat de la Craiova, iar oficialii din Banie s-au vazut nevoiti sa ii aduca un inlocuitor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Noiembrie 2020, 10:21
Data actualizarii: Marti 10 Noiembrie 2020, 14:24

UPDATE 13:45: Universitatea Craiova a confirmat despartirea de Cristiano Bergodi, anuntand ca noul staff tehnic al oltenilor este format din Corneliu Papura, Dragos Bon, Gheorghe Ciurea, Florinel Luta, Robert Tufisi, Cornel Blejan si Daniel Ene.


Antrenorul care va prelua echipa este Cornel Papura, care a fost pe banca tehnica a oltenilor si inainte de mandatul lui Bergodi. Atunci Papura si-a dat demisia in urma unui conflict cu doctorul echipei, Claudiu Stamatescu, iar potrivit ProSport revenirea lui este conditionata de plecarea medicului de la club. 

Papura a facut testul pentru Covid-19 si se va alatura echipei in conditiile in care Stamatescu este prezent la actiunile echipei nationale in aceasta perioada. Daca antrenorul va ramane sau nu, se va decide dupa revenirea medicului. 

Cornel Papura a mai fost pe banca Craiovei de doua ori in sezonul trecut, o data fiind si antrenorul secund al echipei, in perioada in care principal era Victor Piturca. Tehnicianul a obtinut rezultate bune in Banie, reusind sa treaca de doua adversare in preliminariile Europa League si sa se califice in playoff-ul Ligii 1. 

Acum el preia echipa intr-un moment foarte bun. Universitatea Craiova este pe locul 2 al clasamentului, fiind la egalitate de puncte (24) cu FCSB, care ocupa prima pozitie. In primele 10 etape ale sezonului, oltenii au pierdut doar doua meciuri, in celelalte 8 partide castigand toate punctele puse in joc. 

Modifică setările cookies