Giani Kirita Dinamo Ovidiu Burca Superliga Giani Kirita

Giani Kiriță știe numele antrenorului de care are nevoie Dinamo pentru a ieși din pasa proastă

Ovidiu Burcă a impresionat lumea fotbalului românesc după ce a reușit să o promoveze pe Dinamo în prima ligă, într-un moment în care mulți credeau că va ajunge în Liga 3.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 13:48
Data actualizarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 13:50

În ciuda rezultatului surprinzător obținut în sezonul trecut, antrenorul Ovidiu Burcă nu pare capabil să reproducă performanța și în Superliga.

Giani Kiriță i-a găsit înlocuitor lui Ovidiu Burcă

„Câinii” au ajuns la trei înfrângeri consecutive în Superliga și ocupă locul 15, cu opt puncte. În acest context, Giani Kiriță a numit antrenorul care ar putea să o scoată pe Dinamo din situația actuală.

„Eu aș vedea un antrenor în stilul lui Dorinel Munteanu. I-aș face o ofertă să vină la Dinamo, să pună efectiv acea dedicare a antrenorului, cum a fost și ca jucător, unul dintre cei mai buni jucători români.

Genul ăla trebuie la Dinamo, muncă, disciplină, toată lumea trage la aceiași căruță, nimeni nu se supără, cine se supără, la revedere, afară. Și obiective de genul aducem punct sau puncte, să nu avem SF-uri în cap, că ne batem la titlu sau prindem playoff-ul.

Haideți băi băieți să aducem punct sau puncte, nu să ne gândim la cai verzi pe pereți”, a spus Giani Kiriță, potrivit Fanatik.

Dinamo întâlnește Oțelul Galați, în deplasare, în etapa cu numărul zece din Superliga, vineri de la ora 21:00.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!