Gestul incredibil al lui Papp ca sa ramana la Steaua! Becali: "A venit la mine si mi-a zis sa ii injumatatesc salariul!"

Gestul incredibil al lui Papp ca sa ramana la Steaua! Becali: "A venit la mine si mi-a zis sa ii injumatatesc salariul!"

Trecut de Becali pe lista neagra din cauza mai multor aparitii neconvingatoare in tricoul Stelei si a salariului de 20 000 de euro pe luna, Paul Papp parea sa fie una dintre plecarile sigure din echipa lui Reghe in aceasta vara.

Situatia fundasului s-a schimbat insa radical in ultimele zile, dupa o discutie cu patronul.

Papp a cerut injumatatirea salariului, iar Becali a anuntat ca il va pastra in lot.

"El a venit cu propunerea. M-a convins ca e un caracter frumos si va ramane. Va avea 10 000 de euro salariu, jumatate din cat avea pana acum. Vedem apoi, daca ne calificam in Liga Campionilor sau in Europa League", a explicat Becali pentru Digisport.

Alcenat si Tade au insa zero sanse de a continua. Tade a refuzat sa mearga imprumut in Portugalia, la o echipa care ar fi vrut sa-i plateasca salariul alaturi de Steaua. "Asta e, se va duce la 7 dimineata sa se antreneze la liceul Eliade!", a spus Becali. Un alt fotbalist de care Steaua incearca sa se desparta este iordanianul Bawab.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis: ”Să nu aibă cineva impresia că dacă a venit primăvara s-a terminat pandemia”
BRAT
Modifică setările cookies