VIDEO EXCLUSIV Gata cu transferurile la FCSB: „La revedere cu vânzările!” Ce l-a făcut pe Gigi Becali să se răzgândească

Gigi Becali (64 ani) a fost impresionat de interesul suporterilor pentru meciul cu Viking, de joi, de la 21:30, în direct pe PRO TV și VOYO

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 August 2022, 15:55
Data actualizarii: Miercuri 17 August 2022, 15:57

Gigi Becali (64 ani) a susținut de-a lungul anilor că orice jucător al FCSB-ului este de vânzare pentru suma potrivită. Inclusiv la interesul Rapidului pentru Darius Olaru (24 ani) și Florinel Coman (24 ani) a oferit o ofertă, transmițându-le giuleștenilor, în direct la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena, că pentru 10 milioane de euro îi lasă să plece la marea rivală. 

Văzând interesul masiv al suporterilor pentru meciul cu Viking, de joi, 21:30, în direct pe PRO TV și VOYO, Gigi Becali a reevaluat situația și a dezvăluit, tot la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena, că nu mai este dispus să vândă niciun jucător. 

Gigi Becali: „Zeci de mii de oameni așteaptă un spectacol! Cum să vând?” 

„Nu, nu exista nicio oferta! Am auzit și eu din presa, ca scrie presa din Anglia (n.r. despre transferul lui Olaru la Rangers). Doar ca eu la ora asta nu mai vorbesc de transferuri, când văd zeci de mii de oameni care cumpără biletele într-o ora. Am zis eu ca vând tot, dar gata! La revedere cu vânzarile! Cum să vând eu când zeci de mii de oameni iau cu asalt stadionul într-o ora! Gata, m-a impresionat publicul! Da, e posibil, dar Darius Olaru nu mai este 6 milioane de euro, este 8-10 milioane de euro. 

Târnovanu nu e de vânzare. Nu mai vorbim de vânzare. Nu ai cum sa vorbești de vânzari când zeci de mii de oameni așteapta un spectacol. Eu ce sa le arat oamenilor, daca îl vând pe Olaru?”, a declarat Gigi Becali la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena.  

Modifică setările cookies