Gigi Becali alexandru pantea FCSB Mihai Stoica Nicolae Dica Superliga

VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali, sedus de un nou jucător! Avertisment pentru Dică și MM: „Ăla este un diamant și voi îl lăsați degeaba?!”

Gigi Becali a vorbit în direct, la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 August 2022, 10:43
Data actualizarii: Miercuri 17 August 2022, 11:11

FCSB a avut parte de 45 de minute de coșmar cu Chindia Târgoviște, în etapa a cincea din Superligă. Cu un om în plus, după ce Neguț (26 ani) a avut o intrare grosolană asupra lui Florinel Coman (24 ani), roș-albaștrii s-au văzut conduși cu 0-2, Daniel Popa (28 ani) și Popadiuc (27 ani) fiind autorii celor două goluri. 

În cele din urmă, la pauză, Nicolae Dică (42 ani) a introdus „artileria grea” și soarta meciului s-a schimbat. FCSB s-a impus cu 3-2, grație reușitelor lui Andrei Cordea (23 ani), cu o dublă, și Joonas Tamm (30 ani). Însă, Gigi Becali (64 ani) a fost încântat de Alexandru Pantea (18 ani), jucătorul care a debutat în acest sezon pentru roș-albaștri. 

„Mai este Pantea, eu nu am știut de el. Le-am zis lui Dică și MM: 'Bine, mă, noi avem acolo o bijuterie, ăla este diamant și voi îl lăsați acolo degeaba?!'”, a declarat Gigi Becali la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

VIDEO - Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport

Chiar dacă postul său de bază este de fundaș dreapta, Pantea a evoluat cu Chindia fundaș stânga, Risto Radunovic (30 ani) având o problemă medicală. 

La capitolul fundași laterali, Nicolae Dică mai poate apela la: Valentin Crețu (33 ani), Radu Boboc (23 ani), care poate juca în ambele flancuri, și Denis Haruț (23 ani). 

Modifică setările cookies