VIDEO EXCLUSIV Ștefan Târnovanu a vorbit despre transferul în străinătate: „Cred că sunt pregătit!” Cine e idolul copilăriei sale

Portarul FCSB-ului a vorbit înaintea duelului cu Viking, de joi, 21:30, în direct pe PRO TV și VOYO. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 August 2022, 14:53
Data actualizarii: Miercuri 17 August 2022, 15:15

Rennes ar fi oferit 2,8 milioane de euro pentru Ștefan Târnovanu (22 ani). Însă Gigi Becali (64 ani) a solicitat 5 milioane de euro pentru portarul său, urmând să reia negocierile cu francezii dacă FCSB se califică în grupele UEFA Conference League.

Înaintea primului meci cu Viking, din playoff-ul Conference League, de joi, 21:30, în direct pe PRO TV și VOYO, dar și LIVE VIDEO pe www.sport.ro, Târnovanu a acordat un interviu pentru știrile PRO TV în care a vorbit despre o posibilă plecare de la FCSB.

Târnovanu: „Muncesc în fiecare zi pentru a fi mai bun!” 

„(Ești pregătit de un transfer în străinătate?) Răspunsul îl voi putea avea atunci, când va veni momentul unui transfer. Din punct de vedere mental cred că sunt pregătit. Din punct de vedere sportiv cred că și aici, doar că tot timpul e loc de mai bine și muncesc în fiecare zi pentru a fi mai bun”, a declarat Ștefan Târnovanu pentru știrile PRO TV și www.sport.ro.

Totodată, goalkeeper-ul roș-albaștrilor a vorbit și despre fotbaliștii care i-au influențat cariera. Dacă în copilărie rolul era ocupat de Casillas (41 ani), ulterior Târnovanu s-a reprofilat și și-a îndreptat atenția spre portarii mai înalți, cum ar fi Courtois (30 ani) sau Tătărușanu (36 ani). 

 „Idolul meu când eram mic era Casillas. Nu știam că voi fi atât de înalt și am urmărit portari mai înalți. De foarte mulți ani e Courtois. Din România a fost Tătărușanu. Meciul pe care mi-l amintesc a fost cel cu Ajax, când s-au calificat mai departe”, a precizat Ștefan Târnovanu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies