Liga 1

"Galca trebuie sa aiba grija!" Antrenorul Stelei e pus sub presiune. Obiectivele IMEDIATE pe care trebuie sa le atinga

Aflat in fata unei perioade de foc, cu meciuri cu Astra si Petrolul, dar si partide din Europa League, Galca se afla sub o presiune uriasa.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Septembrie 2014, 14:02
Data actualizarii: Vineri 12 Septembrie 2014, 14:07
Restart in vestiar

Hagi crede ca primul obiectiv pe care Galca il are de atins acum este transformarea lotului intr-un grup omogen.

"Steaua a trecut o perioada foarte grea, cu antrenor nou, schimbari multe. A mers bine, inceputul e bun, era extraordinar daca ajungea in Champions League, dar e in Grupele Europa League. E acolo sus in campionat."

"Costel trebuie sa aiba grija sa omogenizeze si mai mult echipa, sa ii cunoasca si mai mult si lucrurile vor veni. Steaua are experienta sa treaca grupa Europa League.", a declarat Hagi.

Locul I la finalul turului

Dumitru Dragomir spune ca pentru Galca este vital sa termine turul pe primul loc, daca vrea sa mai ramana in Ghencea si din primavara:

"Atat Galca, dar si toti cei de la Steaua stau prost cu comunicarea cu presa. Cand presa pune presiune pe ei, stau prost cu comunicarea. Toti, nu numai unul. Nu stiu daca Galca a cerut sau nu manager."

"Ar trebui sa aiba un ofiter de presa, un baiat istet care stie sa pareze orice lovitura, pentru ca pe Steaua va fi mereu presiune. Argaseala nu e prost, dar e coplesit de atata importanta cat se abate pe Steaua."

"Postul lui Galca nu este in pericol, daca nu iese pe locul 1 la finalul turului, sigur va fi schimbat. Daca accidentatii se pun pe picioare, Steaua va lua si anul asta campionatul.", a declarat Dumitru Dragomir la Sport.ro

Modifică setările cookies