Galca ramane fara inca un jucator DE BAZA! Prima lovitura data de Chivu ca impresar! Ce suma RECORD cere Steaua

Pintilii pleaca de la Steaua pe un salariu urias - prefera banii arabilor in dauna unei alte echipe din Europa.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Iunie 2014, 21:05
Data actualizarii: Marti 03 Iunie 2014, 21:04

 

Gardos la Inter?

Chivu il propune pe Gardos in locul sau la Inter Milano. Steaua ii da drumul acum lui Gardos, doar daca ia 10 milioane de Euro. S-ar egala recordul transferului facut de Chiriches la Tottenham.

Capitanul Pintilii nu-l mai prinde pe Galca la Steaua. Pintilii merge la Al Hilal, langa Reghe. 1,5 milioane va primi Steaua. Pintilii va semna pe 3 ani, timp in care va castiga 2,4 milioane. Pintilii are 30 de ani. Nu si-a dorit o echipa mare, ci un salariu urias.

"Eu, la varsta pe care o am, as alege pentru bani, nu as alege un club din Italia, Franta" spune Mihai Pintilii.

Steaua isi va alege un nou capitan dupa plecarea lui Pintilii. Pe www.sport.ro, fanii Stelei voteaza pentru Sanmartean.

"Pintilii e un jucator foarte important pentru steaua, dar trebuie sa cautam alt jucator si sa-l aducem" a declarat noul antrenor al Stelei.

www.sport.ro, primul site care a anuntat ca Reghecampf pleaca la Al Hilal

In data de 7 mai 2014, www.sport.ro anunta in exclusivitate ca Steaua intra in momentul zero: "Mai cumpara jucatori din vara doar daca vinde". Atunci aparea pentru prima data informatia ca situatia financiara a Stelei este extrem de delicata, iar conform unei directive impuse de Gigi Becali din inchisoare, Steaua va face transferuri doar din sumele obtinute din vanzarea de jucatori.

In data de 16 mai 2014, www.sport.ro a fost primul site din Romania care a anuntat mutarea lui Laurentiu Reghecampf la Al Hilal, intr-un moment in care asa ceva parea mai degraba o nebunie si cel mai putin credibil. Tot situatia financiara a Stelei a fost si motivul principal pentru care Reghecampf a ales sa plece in Arabia Saudita.

Miercuri, 28 mai, www.sport.ro a prezentat povestea din spatele rupturii lui Reghe de Steaua. In casa patronului Stelei, in ziua eliberarii pentru 24 de ore, o parte dintre jucatori s-au deplasat la vila din Pipera ca sa afle din partea patronului ca "banii de la UEFA si banii de campionat sunt banii mei. Care se vinde, ii plateste si pe ceilalti. Nu mai vindem pe nimeni, nu avem cu ce sa platim."

Modifică setările cookies