"Nu stiu de ce au picat negocierile cu Steaua! Nu am vorbit nici macar despre bani!" Dezvaluirile golgeterului ratat de Steaua

"Nu stiu de ce au picat negocierile cu Steaua! Nu am vorbit nici macar despre bani!" Dezvaluirile golgeterului ratat de Steaua

Pe lista atacantilor doriti de Steaua cat Reghe a fost antrenor, golgeterul campionatului spune ca nimeni nu Ghencea nu s-a mai interesat de el.

Liviu Antal spune ca in acest moment este somer. Steaua l-a surprins, dupa ce toate discutiile au picat fara sa se ajunga la o suma de bani:

"Nu m-am inteles cu nimeni. Sunt somer acum. Cu Steaua nici nu am apucat sa discut despre bani. Nu stiu din ce motiv s-au sistat negocierile."

Antal spune ca nu a negociat cu Astra, nici cu Petrolul, iar cu Dinamo nu se pune problema sa semneze:

"Nu am avut nicio discutie cu Astra. Petrolul? Nu. Dinamo nu cred ca este intr-un moment in care sa-si permita transferuri." 

Si Craiova l-ar dori pe Antal. Mai degraba, fostul atacant al Vasluiului are sanse sa ajunga in straintate:

"Despre interesul Craiovei mi-au spus rudele, ca au citit in presa. Am o oferta de la o echipa din tara, sunt in discutii, astept sa mai treaca timpul, apoi vom vedea. Momentan, ma bucur de vacanta”, a declarat Antal la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bugetul Bucureștiului, diminuat cu un miliard de lei. Ce modificări s-au făcut
BRAT
Modifică setările cookies