Liga 1

Detaliul pe care NIMENI nu l-a vazut la conferinta lui Galca! Cum a "FENTAT" ca semneaza cu Steaua LIVE la TV

Galca a semnat astazi oficial cu Steaua, dar la conferinta de presa a "fentat" semnatura oficiala de pe contract.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Iunie 2014, 18:47
Data actualizarii: Marti 03 Iunie 2014, 18:55

Prezentat intr-o conferinta de presa, Costel Galca a fost pus de Valeriu Argaseala sa semneze contractul si in fata presei. Acolo, semnatura a fost fictiva. Pixul lui Galca nu a atins in nicio clipa contractul oficial.

"Tin sa multumesc clubului Steaua, domnului Becali, si celor care au avut incredere in mine, nu am sa-i dezamagesc, am sa fac tot posibilul.", a spus Galca la conferinta de presa.

Galca va avea doi ani de contract la Steaua, dar miza sa imediata este calificarea in Grupele Ligii:

"Nu am experienta ca antrenor, dar munca da roade. Impreuna cu staful meu vom munci din greu. E un moment important pentru mine şi sper ca prin munca de la Steaua sa o aduc acolo unde ii e locul.", a spus Galca.

Pentru Steaua urmeaza sezonul schimbarilor. Galca vrea sa schimbe sistemul in 4-3-3, insa singurul lucru care nu trebuie sa se schimbe la anul in Ghencea este numarul de trofee castigate. Mai mult, Galca trebuie sa faca ce nici Reghecampf nu a reusit, sa ia titlul, Cupa si Cupa Ligii:

"Nu imi propun sa schimb multe lucruri la Steaua, au avut o traiectorie buna, munca lui Laurentiu Reghecampf s-a vazut. Am fost la domnul Becali ca sa ma cunoasca, e foarte importanta comunicarea. Am mari emotii, sunt nostalgii, amintiri frumoase. Sper sa am in continuare. Cred ca orice antrenor isi doreste sa fie la Steaua, e un simbol al Romaniei. Obiectivele principale pentru Steaua sunt calificarea in grupele Ligii Campionilor si castigarea titlului", a spus Galca.

Modifică setările cookies