Gabriel Debeljuh și-a găsit echipă! Un club din Superliga i-a pus contractul pe masă: „Am discutat!”

gabriel debeljuh CFR Cluj Laszlo Sepsi Superliga Gabriel Debeljuh
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 25 Iunie 2023, 12:57
Data actualizarii: Duminica 25 Iunie 2023, 12:59

Gabriel Debeljuh își încheie contractul cu CFR Cluj în această vară și ar putea semna cu o altă echipă din Superliga.

Scos din echipă de Dan Petrescu după ce a refuzat să semneze în iarnă prelungirea contractului în termenii impuși de conducerea Clujului, Gabriel Debeljuh ar putea semna cu altă echipă din Superliga.

Câștigătoarea Cupei României, Sepsi, i-a pus o ofertă pe masă lui atacantului central în vârstă de 26 de ani, iar Attila Hadnagy, directorul general al celor de la Sepsi, a discutat cu vârful croată șică urmează să reia discuțiile cu acesta în perioada următoare.

„Am discutat și urmează să mai vorbim cu el. Suntem în negocieri, cred că ăsta e cel mai corect răspuns”, a spus Attila Hadnagy, directorul general al celor de la Sepsi, potrivit GSP.

Gabriel Debeljuh a strâns zece meciuri în tricoul fostei campioane, în acest sezon, a înscris de trei ori și a oferit o pasă de gol.

  • 1.4 milioane de euro este cota de piață a lui Gabriel Debeljuh, potrivit transfermarkt.com

Gabriel Debeljuh a semnat cu CFR Cluj în toamna anului 2020, când a venit de la FC Hermannstadt, în schimbul a 250.000 de euro. Înainte de a ajunge în România, atacantul croat mai evoluase la cluburi precum Piacenza, Mantova și Este.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!