FOTO Cum a răspuns Laszlo Sepsi când a fost întrebat de fosta sa iubită, Sandra, actuala soție a "Briliantului". "Ce ai face dacă Mutu ți-ar ieși în față la vânătoare?"

Sandra Mutu Adrian Mutu Laszlo Sepsi Fotbal intern
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 08:30
Data actualizarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 10:18

Adrian Mutu e în prezent antrenor la FC Rapid, în timp ce Laszlo Sepsi e acum președinte la Sportul Șimleu Silvaniei (Liga 3). 

Fost internațional cu patru selecții, Laszlo Sepsi e unul dintre puținii români care au reușit să joace la Benfica Lisabona, club cu 37 de titluri în Portugalia. 

Stângaci cu pase precise, șut puternic de la distanță și o disponibilitate mare la efort, Laszlo Sepsi (35 de ani) a jucat ultima dată la U Cluj. 

Sandra Mutu a fost iubita lui Laszlo Sepsi

Laszlo Sepsi a fost într-o relație timp de cinci ani cu Sandra Bachici, actuala soție a lui Adrian Mutu. 

„Chiar n-am o problemă cu Adrian Mutu. Sincer mă bucur că au ieșit așa lucrurile. Mă simt foarte bine așa cum sunt acum și cu cine sunt acum. Am o familie frumoasă, un băiețel minunat de un an și chiar n-am nicio problemă. 

Așa a vrut Dumnezeu. Calea mea a fost alta și mă bucur că sunt bine așa cum sunt acum”, a declarat Laszlo Sepsi, întrebat la GSP, de Costin Ștucan, "ce ai face dacă Mutu ți-ar ieși în față în bătaia puștii".  

Laszlo Sepsi, fost jucător la Rennes, FC Nurnberg, e mare pasionat de vânătoare.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!