Yuri Matias, greu de adus de la CFR! Rapid a lămurit situația fundașului central așteptat în Giulești 

yuri matias CFR Cluj Rapid Victor Angelescu Superliga Yuri Matias
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Iunie 2023, 10:59
Data actualizarii: Sambata 24 Iunie 2023, 11:02

Transferul lui Yuri Matias la Rapid devine din ce în ce mai complicat.

Rapid și-a propus în sezonul 2023-2024, pe care conducerea l-a intitulat „anul centenarului”, să se claseze pe podium. În acest sens, Adrian Mutu a primit întăririle pe care le-a solicitat: Iulian Cristea (28 ani) și Răzvan Oaidă (25 ani), liberi de contract după ce Gigi Becali le-a reziliat angajamentele cu FCSB, Christopher Braun (31 ani), de la CFR Cluj, Omar El Sawy (19 ani), transferat de la Csikszereda pentru 400.000 de euro, Borja Valle (30 ani), sosit liber de contract, și Cătălin Cîrjan (20 ani), împrumutat de la Arsenal.

Transferul lui Yuri Matias la Rapid a intrat în impas 

Doar că, Adrian Mutu și-ar mai dorit un jucător în compartimentul defensiv, iar alesul este Yuri Matias (28 ani). Inițial, stoperul trebuia să intre în aceeași ecuație de transfer cu Christopher Braun, numai că fundașul dreapta a sosit singur la Rapid. 

În cele din urmă, după mai multe tratative, Victor Angelescu, finanțatorul clubului, a mărturisit că transferul lui Yuri Matias a intrat în impas. 

„Până în acest moment, tranferul lui Yuri a intrat în impas. În acest moment nu mai sunt șanse atât de mari să se realizeze. Nu vreau să intru în detalii”, a declarat Victor Angelescu pentru DigiSport.

Yuri Matias vrea cel mai mare salariu din lotul Rapidului 

Potrivit aceleiași surse, negocierile între cele două părți - Yuri și Rapid - au picat. Motivul constă în faptul că fundașul central a cerut un salariu mult mai mare față de cât primea la CFR, iar giuleștenii ar fi trebuit să scoată din buzunar 20 de mii de euro lunar pentru el.

Pe lângă acest salariu generos, Rapid era dispusă să achite o sumă cuprinsă între 300.000 de euro și 400.000 de euro pentru mutarea lui Yuri Matias în Giulești.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!