"Gabi mi-a zis: CRED CA MA DA AFARA!" Unde vrea sa plece Tamas dupa ce Radoi l-a exclus din lotul Stelei

Gabi Tamas Florin Manea Mirel Radoi Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Iulie 2015, 13:50
Data actualizarii: Luni 20 Iulie 2015, 13:52

Dat afara de Radoi de la Steaua pentru ca a ratat un antrenament, dupa ce a petrecut pana noaptea cu Marius Niculae, Gabi Tamas nu mai vrea sa auda de Liga I.

Agentul lui Tamas sustine ca fotbalistul cauta o varianta sa plece din Liga I. Spera sa gaseasca un contract in strainatate.

Florin Manea cauta o despartire amiabila cu Steaua, iar Tamas pare dispus sa renunte la bani:

"Dorim o despartire amiabila daca se poate. Nu vrem sa pacalim, sa ramana sa incaseze banii pe cei doi ani de contract. Vreau sa incheiem colaborarea fara niciun fel de pretentie de-o parte si de alta. El ar putea ramane in continuare sa-si incaseze banii, dar nici eu, nici Gabi nu dorim acest lucru, nu e moral."

"Nu ar castiga nimeni dintr-o lupta pe aceasta tema. Nu o sa fie usor sa-i gasesc echipa la ce s-a scris in presa. Gabi se astepta sa plece, mi-a si spus "Cred ca ma da afara". In acest moment nu avem solutii de transfer. a iesit cu Marius Niculae, insa nu a fost ceva bahic, cum s-a vehiculat. I-am spus lui Gabi sa nu mai ia in calcul oferte din Liga 1 si sa incercam sa-i gasim ceva in strainatate. ", a declarat Florin Manea la DolceSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!