Gabi Balint laudă un club din Liga 1: ”Jos pălăria! Uite cum aleargă jucătorii”

Gabi Balint Otelul Galati Superliga Superliga Gabi Balint / Foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Aprilie 2024, 18:29
Data actualizarii: Duminica 21 Aprilie 2024, 18:28

Oțelul Galați e prima în play-out-ul Superligii României cu 30 de puncte.

Formația dirijată de Dorinel Munteanu a învins-o pe ”U” Cluj duminică după-amiază, scor 1-0, și a urcat, așadar, pe prima poziție în play-out, clasându-se la două lungimi în fața lui FC Hermannstadt.

Gabi Balint laudă un club din Liga 1: ”Jos pălăria! Uite cum aleargă jucătorii”

Gabi Balint, fost internațional român, a remarcat maniera în care evoluează elevii lui Dorinel Munteanu și a ținut să puncteze cât de bine pregătiți sunt jucătorii trupei din Galați.

”Uite cum arată Oțelul ca pregătire fizică! Aleargă din primul minut până în ultimul minut. Jucătorii se bat pentru fiecare minge, sunt agresivi. Spații mici printre linii. Jos pălăria! E o echipă ordonată, care face ce spune antrenorul. Din acest motiv au rezultatele pe care le au”, a spus Gabi Balint la televiziunea DigiSport.

Oțelul Galați și ”U” Cluj și-au dat întâlnire în etapa #5 din play-out-ul Superligii României duminică după-amiază. La capătul celor 90 de minute, Oțelul a obținut toate cele trei puncte.

Unicul gol al meciului a fost înscris în minutul 40, de Frederic Maciel. În urma victoriei, gălățenii au urcat pe primul loc în play-out și se află, așadar, la două lungimi de FC Hermannstadt.

De cealaltă parte, ”U” Cluj rămâne pe 10 cu 26 de puncte, la un punct de UTA Arad (locul trei), la două de FC Hermannstadt (locul doi) și la patru acum de liderul Oțelul Galați.

Cum arată play-out-ul Superligii României

Standings provided by Sofascore
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!