VIDEO Gabi Balint explică de ce FCSB nu ar putea juca în Ghencea: "Totdeauna vin de pe o poziție agresivă, cu amenințări"

FCSB a anunțat că a făcut o cerere oficială pentru a disputa meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă, pe Stadionul Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Mai 2022, 16:19
Data actualizarii: Duminica 08 Mai 2022, 16:19

Gigi Becali a declarat că a cerut un răspuns din partea reprezentanților CSA Steaua în decurs de cinci zile, însă pare puțin probabil ca FCSB să fie acceptată în Ghencea, după declarațiile recente făcute de Vasile Dîncu, ministrul Apărării Maționale.

Gabi Balint explică de ce FCSB nu ar putea juca în Ghencea

Gabi Balint, un susținător al proiectului de la CSA Steaua, a fost prezent la meciul echipei din Liga 2, disputat astăzi, contra Unirii Slobozia, scor 2-0, ocazie cu care s-au sărbătorit 36 de ani de la momentul în care Steaua câștiga Cupa Campionilor Europeni.

Fostul internațional consideră că există suficiente motive pentru care FCSB să nu fie acceptată în Ghencea, precum declarațiile agresive venite din partea clubului patronat de Gigi Becali, litigiile existente între cele două entități și problemele dintre suporteri.

"E o problemă pe care clubul trebuie să o rezolve într-un fel sau altul. Orice echipă are voie să joace pe acest stadion, dar e o problemă între cele două părți pe care o știe toată lumea. Ar fi două probleme. Aceste litigii și faptul că FCSB totdeauna vine de pe o poziție agresivă, de pe o poziție cu amenințări și nu e normal dacă vrei să ai o colaborare. 

Ar trebui să ai o altă poziție, să ai o colaborare verbală pentru a obține ce îți dorești. Și trebuie să ținem cont și de suporteri, care sunt împărțiți și nu trebuie să dăm prilejul la ceva negativ. Nu știu care sunt condițiile de închiriere, cât costă, asta vă va lămuri clubul", a spus Gabi Balint.

Gigi Becali: "Dacă nu ne răspund, mă duc să fac plângeri penale"

Deoarece Becali s-a temut că CSA s-ar putea lega de faptul că nu are o grilă de prețuri, le-a trimis oficialilor clubului „roș-albastru” grilele de la Arena Națională și Giulești.

"Nu aveți grilă, vă dăm grila de la Arena Națională și vă dăm dublu și le-am dat grila și de la Gilești și le-am dat și ministrului și le-am cerut să ne dea un răspuns în cinci zile.

Dacă nu, mă duc să fac plângeri penale. Să vadă și Dâncu să vadă cum e el marele general se duce și dă cu subsemnatul.

La cum face el în obrăzniciile lui, nu poate să fie decât general. E general de securitate... Și după vezi că vine un judecător și te condamnă și zice 'da, bă, e abuz în serviciu'.

El e poporul de o să mă enerveze de o să intru eu în politică și o să-i arăt eu cine e poporul lui, că tot face el de 20 de ani și nu-i face nimeni nimic", a spus Gigi Becali, la PRO ARENA în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!