VIDEO Marius Lăcătuș i-a transmis un mesaj clar lui Gigi Becali în cazul închirierii stadionului din Ghencea: „A spus că nu va mai juca niciodată aici!” 

FCSB a făcut solicitare oficială pentru a închiria stadionul din Ghencea pentru duelul din ultima etapă a play-off-ului, cu CFR Cluj, care ar putea decide titlul. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 08 Mai 2022, 15:41
Data actualizarii: Duminica 08 Mai 2022, 15:45

Pe data de 7 mai s-au împlinit 36 de ani de la finala Cupei Campionilor Europeni, câștigată de Steaua în fața celor de la FC Barcelona. Cu ocazia acestei zile, la meciul dintre CSA Steaua și Unirea Slobozia, 2-0, disputat în Ghencea, jucătorii emblematici ai Stelei au fost „premiați” la pauză, primind câte un tablou cu portretul fiecăruia. 

Marius Lăcătuș, mesaj pentru Gigi Becali: „Nu va fi nici aici bine primit!” 

La meci a fost prezent și Marius Lăcătuș, cel care a fost întrebat și despre situația stadionului și dorința celor de la FCSB de a juca în Ghencea. 'Fiara' le-a transmis un mesaj conducătorilor vicecampioanei, punctând că nu vede de ce și-ar dori să joace pe stadionul Steaua, în contextul în care nu ar fi bine primiți. Mai mult decât atât, Lăcătuș și-a reamintit declarațiile făcute de Gigi Becali în trecut. 

„Văd că e un subiect la modă, se discută acest lucru peste tot, dacă să joace sau nu FCSB în Ghencea. Eu, cel puțin, dacă aș fi în locul cuiva de acolo, nu știu dacă aș accepta să merg undeva unde nu sunt bine primit. Dacă tot insist, insist...E un eveniment care ne aparține celor de la Steaua, ce fac cei de la FCSB e treaba lor. 

Eu îmi aduc aminte că patronul lor a spus că el nu va mai juca niciodată în Ghencea, când a plecat, a spus că nu recunoaște această echipă de fotbal. Când se creează adversitățile acestea, când sunt procesele pe rol între club și domnia sa, nu știu dacă ar fi potrivit să vină să joace aici. În Giulești nu este bine primit, fiți siguri că nu va fi nici aici bine primit”, a declarat Marius Lăcătuș. 

Marius Lăcătuș a fost antrenorul FCSB-ului în patru mandate, în perioada 2007/08, 2009, 2010/11 și 2017-2019. 

Modifică setările cookies