CFR Cluj Gabi Balint Superliga Superliga

Gabi Balint aruncă săgeți în stânga și în dreapta: „Fotbalul se joacă pe goluri. Trebuie să marchezi!” Ce l-a nemulțumit

Gabi Balint a avut un discurs dur cu privire la meciul de sâmbătă seară dintre CFR Cluj și Petrolul Ploiești, încheiat 1-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 10:28
Data actualizarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 10:32

Gabi Balint nu a iertat când a venit vorba de CFR Cluj. Chiar dacă ardelenii au fost de cinci ori consecutiv campioni, fostul internațional român i-a criticat pentru fotbalul pe care-l practică.

Balint: „Fotbalul se joacă pe goluri”

„Vreau să spun ce înseamnă fotbalul. Îi auzi pe toți ’ne-am apărat extraordinar, a funcționat apărarea perfect, nu am luat gol’. Toată lumea, când vorbește din punct de vedere defensiv, pentru mine nu înseamnă fotbal. Pentru mine, tot ce înseamnă fotbal este ofensiv.

Fotbalul se joacă pe goluri. Trebuie să marchezi, să ai jucători creativi. CFR are doar cărători de pian, nu au un pianist, echipa campioană. Deac a mai fost, dar e și el într-o lipsă de formă.

Se leagă multe. Fără să le iau din merite, CFR e o campioană meritorie, dar cu un joc care nu prea e fotbal. Pe undeva e normal ce se întâmplă la națională. Ăsta e fotbalul românesc. CFR e campioană fără să joace fotbal.”, au fost cuvintele lui Gabi Balint, potrivit Digi Sport.

CFR Cluj - Petrolul Ploiești 1-0

CFR Cluj s-a impus cu 1-0 împotriva "lupilor galbeni", grație reușitei lui Cristi Manea din pasa lui Roger din minutul 90+1. Ardelenii au securizat, astfel, cele trei puncte, și se apropie cu pași repezi de vârful clasamentului.

În următoarea partidă, CFR Cluj va face deplasarea în Republica Cehă pentru jocul din Conference League cu Slavia Praga, progrmat joi, 6 octombire de la ora 22:00.

De cealaltă parte, Petrolul Ploiești are încă un meci tare în Superligă: împotriva FCSB-ului duminică, 10 octombrie, de la ora 21:30. Ultima dată când cele două s-au întâlnit a fost în octombrie 2015 (0-0).

Modifică setările cookies