FRF vrea sa modifice din nou regula U21! "Ori sa ramana unul, ori sa joace amandoi cel putin 45 de minute"

FRF Liga 1 Paul Raducan regula u21 Romania Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Februarie 2021, 23:59
Data actualizarii: Joi 18 Februarie 2021, 00:25

S-a discutat din nou despre problema regulii U21, iar cei de la FRF se gandesc la o noua modificare a ei.

Din cauza problemelor cauzate de implementarea noii reguli U21, in care echipele sunt obligate sa inceapa partida cu doi jucatori eligibili pentru nationala U21, se discuta din ce in ce mai intens de modificarea ei. "Pacalita" de antrenori, care isi schimba unul din juniori la cateva minute de la startul partidei, regula U21 este mai mult o defavoare decat un serviciu adus tinerilor fotbalisti. Despre asta a vorbit si Paul Raducan, managerul Academiei de Fotbal "Gica Popescu" din Craiova.

"Am avut discutii cu reprezentanti FRF, inclusiv cu presedintele FRF, Razvan Burleanu Au fost peste 40 de presedinti de cluburi de juniori. S-au prezentat reusitele si nereusitele. Unul dintre principalele obiective a fost cea cu al doilea jucator U21, sa joace cel putin 45 de minute. Am zis ori sa ramana doar unul, ori ca al doilea sa joace cel putin 45 de minute.

Chiar daca jucatorul este constient inainte de meci ca va juca putin, el va suferi. Noi am subliniat acest lucru la nivelul sedintei, iar ei au luat act. Razvan Burleanu a spus ca spera sa rezolve acest aspect cu al doilea jucator, adica el sa fie cel putin 45 de minute pe teren", a spus Raducan la Oltenia TV.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!