Liga 1

Fratii Becali s-au PREDAT! Gigi ii da de gol: "Stau doua luni, apoi o sa ceara eliberare conditionata!"

Fratii Becali au fost condamnati in dosarul mita pentru judecatorea Terceanu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Februarie 2018, 18:43
Data actualizarii: Marti 20 Februarie 2018, 18:43

Eliberati recent din condamnarile din Dosarul Transferurilor, fratii Giovani si Victor Becali s-au predat deja si isi vor continua pedepsele initiale. Gigi Becali spune ca cei doi vor cere eliberarea conditionata in scurt timp deoarece si-au executat deja pedepsele, insa vor fi pedepsiti pentru imaginea publica.

"Ei se duc acum fac doua luni si dupa cer eliberare conditionata. Giovani (n.r Ioan) era plecat la Constanta si cand a auzit s-a prezentat la prima sectie de Politie. Victor s-a prezentat la Rahova. Puscaria s-a facut! Ei au executat-o, au facut doua treimi. Aia care au jefuit si care au distrus au facut cate un an si doua luni, un an si trei zile... Aici sapte ani, opt ani, noua ani... Conform legii s-au contopit pedepsele! Ei se asteptau sa fie condamnati! Judecatoarea a zis: <<Astia au mituit judecatoarea, trebuie bagati pentru opinia publica>>", a spus Becali la Realitatea TV.

Judecatorea Terceanu a fost condamnata si ea la 7 ani de inchisoare. Cristi Borcea, care nu a recunoscut fapta, a fost achitat! Si el este inchis, dar spera ca acum sa i se accepte eliberarea conditionata.  

Modifică setările cookies