Malcom Edjouma FCSB Gigi Becali Liga 1

Fotbalistul transferat de Becali, la un pas să fie dat afară după doar două antrenamente. Ce s-a întâmplat

Momente dificile pentru fotbalistul transferat de Gigi Becali în această iarnă, Malcom Edjouma.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Februarie 2022, 16:34
Data actualizarii: Duminica 13 Februarie 2022, 16:40

Mijlocașul defensiv de 25 de ani a fost la un pas să fie dat afară de la FC Botoșani după doar două antrenamente, deoarece îl supărase pe Marius Croitoru.

Impresarul Florin Manea a fost cel care l-a rugat pe Croitoru să-i mai acorde o șansă fotbalistului, iar acest lucru i-a adus acum Botoșaniului 330.000 de euro (suma plătită de Becali pentru jucător), plus 10% dintr-un viitor transfer.

„Pe Edjouma a vrut să îl dea afară Croitoru după două antrenamente. L-a enervat pe el. I-am zis să se calmeze că e jucător bun. El îl luase pe Martin Remacle de la Voluntari. Și i-am zis că e de cinci ori mai bun decât Remacle.

M-a ascultat și uite-l pe Edjouma. Noi ne completăm, vedem fotbalul la fel. E chimie între noi, chiar dacă Marius e mai impulsiv. Asta e povestea cu Edjouma”, a spus Florin Manea, potrivit Fanatik.

Edjouma, la a treia experiență în Liga 1

Malcom Sylas Edjouma Laoauri s-a născut la 8 octombrie 1996, în Toulouse, şi a început fotbalul profesionist la Toulouse FC.

S-a transferat apoi la FC Lorient, fiind împrumutat la mai multe echipe din ligile inferioare franceze, pentru ca în ianuarie 2020 să ajungă în România, la FC Viitorul Constanţa. În vara acelui an a semnat cu belgienii de la Roeselare.

În 2021 a revenit în România, la FC Botoşani. A evoluat în 21 de meciuri oficiale pentru moldoveni în acest sezon, reuşind să înscrie de 4 ori.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies