Fotbalistul remarcat de Măldărășanu după CS Mioveni - FC Hermannstadt 0-2: „Trebuie să avem grijă de el”

CS Mioveni - FC Hermannstadt Marius Maldarasanu Superliga Superliga Marius Măldărășanu
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Octombrie 2022, 20:46
Data actualizarii: Luni 31 Octombrie 2022, 20:44

FC Hermannstadt a pășit învingătoare în fața lui CS Mioveni 2-0.

Marius Măldărășanu a vorbit după meci despre evoluția elevilor săi și l-a remarcat pe Daniel Paraschiv, evidențiind faptul că trebuie să aibă mare grijă de el.

„Am luat trei puncte, sa spunem ca ne-am revenit. Dar a fost o prima repriza proasta, ne-am încăpățânat să construim pe pressing-ul lor foarte agresiv. Am fost foarte statici, n-am reușit să ducem mingea în jumătatea adversă decât foarte rar.

În a doua repriză, am schimbat bine, a intrat Oroian foarte bine. La 2-0, le-am spus să ținem mult de minge, să pasăm. Cred că este un rezultat meritat.

Până la urmă, va veni și momentul când va fi vânat Paraschiv. Cred în el, se pregătește foarte bine, e un caracter deosebit. Trebuie să rămână cu picioarele pe pământ, trebuie să avem grijă de el.

Sunt multe puncte în joc, mai sunt multe meciuri. E foarte echilibrat acest campionat, poate și datorită nouă și Petrolului, cele două nou-promovate care au stat sus în acest tur. Dar e diferență mică între locurile de play-off și locurile de jos.

Da, sunt restanțe. Săptămâna asta se va plăti salariul pe septembrie. Cu banii pe anul ăsta, lucrurile sunt OK. Mai sunt restanțe de anul trecut, cred că se vor rezolva cât de curând”, a spus Măldărășanu după meci.

În următoarea paritdă, Hermannstadt se va întâlni cu Chindia Târgoviște duminică, 6 noiembrie, de la ora 16:15. Partida va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro! 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!